Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladík chce týmto VIDEOM zmeniť svet: Posolstvo, ktoré odhaľuje najväčšiu lož!

Zobraziť galériu (2)

WASHINGTON - Teraz by sme mohli byť kdekoľvek a robiť čokoľvek. Ale my sedíme pred obrazovkou. Tak čo nám bráni robiť to, čo chceme a byť, kde chceme? Tak začína video naliehavého posolstva celému svetu od Spencera Cathcarta, ktorý nadnárodné korporácie obviňuje z ovládania našej spoločnosti. Jeho video videli milióny užívateľov internetu a nezadržateľne sa šíri ďalej.

„Každý deň je veľmi podobný tomu predchádzajúcemu. Naše životy sú naplánované a nie sme slobodní. Korporácie vlastnia tie najdôležitejšie zložky, ktoré potrebujeme k prežitiu. Na stromoch nerastie žiadne jedlo, v potokoch netečie čistá voda,“ myslí si autor videa, ktorého niektorí považujú za zručného konšpirátora a ktoré si všimol portál Tn.cz. Stratili sme to, čo nám predtým patrilo a musíme sa riadiť novými pravidlami, myslí si Spencer Cathcart: „Svet objavujeme z učebnice. Roky sedíme v triedach a opakujeme, čo nám bolo povedané. Testujú nás a hodnotia ako pokusné zvieratá.“

Čítajte tiež: Prestížny magazín odhalil útok ruskej propagandy na Slovákov!

Mladík chce týmto VIDEOM
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Spencer Cathcart)

Prácu robíme bez zmyslu, snaží sa ľuďom prostredníctvom svojho videa vysvetliť. V práci drieme až do staroby a na plnohodnotné prežitie voľného času nám ostáva len málo času. „Sme palivo, ktoré poháňa elitu,“  tvrdí. Elita sa podľa neho schováva za logami korporácií a my sme ich stroje, bojujeme v ich vojnách. Peniaze sú ich moc a zotročujú nás nimi. Nielenže sa podľa Cathcarta kŕmime toxickými látkami, ale konzumuje aj obrazy, o ktorých nám tvrdia, že ide o realitu. „Napĺňajú nás skutočným šťastím iPhony, veľké domy či krásne drahé autá? Odcudzili sme sa a jeden druhého si vďaka virtuálnym technológiám idealizujeme. Na zmenu čakáme bez vlastného pričinenia. Svet sa nemení politickými voľbami, pretože politici neslúžia nám, ale iným,“  vyzýva na záver autor videa, aby sme sa spojili a prestali sa vzďaľovať jeden druhému. „Ďakujem všetkým, ktorí moje video The Lie We Live zdieľali,“ napísal na svojom Facebooku Spencer Cathcart.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu