Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ohromujúce odhalenie: Tajný vesmírny program NASA, vedkyňa videla prechádzať sa ľudí na Marse!

Tají NASA pred nami niečo? Zobraziť galériu (3)
Tají NASA pred nami niečo? (Zdroj: Wikipedia)

WASHINGTON - Žena, ktorá tvrdí, že v minulosti pracovala pre NASA, vyhlásila, že pred desiatkami rokov videla, ako sa na Marse prechádzajú ľudia. Ak by sa jej slová ukázali ako pravdivé, boli by v rozpore so všeobecne známym faktom, že na červenej planéte ešte ľudská noha nikdy nestála.

Američanka menom Jackie poskytla rozhovor rádiostanici Coast to Coast AM, v ktorom uviedla, že bola členkou tímu, ktorý sťahoval dáta z povrchového modulu Viking Lander skúmajúceho povrch Marsu. Počas živého prenosu zo sondy v roku 1979 sa stala svedkom toho, ako po Marse pobehujú dvaja muži v ochranných oblekoch.

"Sledovali sme rover a potom som nad horizontom zbadala dvoch mužov v skafandroch, ako sa približujú k Vikingovi. Nie v tých veľkých objemných, aké sa normálne používajú, ale v takých, čo vyzerali ochranné. Viete mi vysvetliť, ako je to možné?," pýtala sa moderátora Jackie.

Zábery z Vikinga 2
Zobraziť galériu (3)
Zábery z Vikinga 2  (Zdroj: Wikipedia)

Podľa jej slov neznáme postavy na Marse, ktorý je od Zeme vzdialený 55 miliónov až 400 miliónov kilometrov, okrem nej videli ďalší šiesti pracovníci NASA. "Bežali sme hore schodmi do druhej kancelárie, ale bola už zamknutá a sklenená výplň na dverách bola prelepená páskou, aby sme nevideli dovnútra na obrazovku. Moja otázka znie - boli tí chlapi na Marse naši?," dodala Jackie. Milovníci konšpirácií hovoria, že jej slová sú konečným dôkazom o tajnom vesmírnom programe.

Misiu Viking tvorili dva moduly - Viking 1 a Viking 2. Do vesmíru boli vypustené jeden podruhom v priebehu niekoľkých týždňov v sedemdesiatych rokoch.

Prvá fotografia z Marsu zobrazuje kamene v okolí Vikinga 1 (20.7.1976
Zobraziť galériu (3)
Prvá fotografia z Marsu zobrazuje kamene v okolí Vikinga 1 (20.7.1976  (Zdroj: Wikipedia)

Námorník prehovoril o tajnej misii

Jackie nie je prvá, kto tvrdí, že na červenej planéte už boli ľudia. V júni tohto roku americký námorník Randy Cramer, známy aj ako kapitán Kaye, vyhlásil, že pracoval na tajnom projekte pod záštitou nadnárodnej organizácie Earth Defense Force (Obranná sila Zeme). V rámci neho strávil na Marse sedemnásť rokov. Jeho úlohou bolo ochraňovať päť ľudských kolónií, ktoré sa tam mali nachádzať, pred marťanskými domorodými bojovými formami života. Vo svojej svedeckej výpovedi pre ExoNews TV ďalej uviedol, že absolvoval tréning pre pilotovanie troch rôznych typov vesmírnych bojových strojov a troch bombardérov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu