Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Českí policajti na VIDEU použili na vodiča výchovnú metódu: Sadni na pekáč a choď do p*dele!

Českí policajti na videu sa veľmi nevyznamenali.
Českí policajti na videu sa veľmi nevyznamenali. (Zdroj: YouTube)

PRAHA – Muži zákona sú často terčom vtipov, o dvojici českých policajtov môžeme povedať, že si vtipy na svoj účet rozhodne zaslúžia. Vo svojich neoznačených vozidlách určených na nenápadné naháňanie tých rýchlejších vodičov by mali sedieť tí najschopnejší príslušníci Polície ČR, no páni na videu rozhodne nevystupovali profesionálne.

Vodiča motorky, ktorý celý incident nahral na kameru, donútili, aby sa vodičovi auta, ktoré ho takmer zrazilo na diaľnici, ospravedlnil. Išlo, samozrejme, o pochybenie z oboch strán, nakoľko vodič motorky šiel v pravom pruhu rýchlejšie ako auto v ľavom, takže šlo o predbiehanie sprava. Vodič auta navyše motorkára zrejme dobre nevidel a nedal ani smerovku.

Volkswagen Passat, ktorý išiel pred oboma vodičmi, bol policajný. Vystúpila z neho dvojica policajtov, ktorých slovník nebol práve ideálny, vzhľadom na situáciu. Vrcholom vyjadrovania jedného z nich bola veta: „Tak si teraz sadni na ten svoj pekáč a choď do p*rdele!“ Nakoniec ešte kázal vodičovi motorky vymazať záznam z tohto "zásahu". Vypočujte si video „profesionálov“ sami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu