Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Drsné flirtovacie VIDEO: Sexica chcela zviesť chlapov, zvrat, aký by ste vôbec nečakali!

Naozaj muži túžia po bozkávacej šelme? Zobraziť galériu (2)
Naozaj muži túžia po bozkávacej šelme? (Zdroj: Youtube/Farah Brook)

NEW YORK - Stačí jediný pohľad, iskra preletí a obaja vedia to podstatné aj bez slov. Alebo nie? Mladá Američanka Farah Brook sa rozhodla otestovať reakcie chlapov na ženské zvádzanie. Výsledok bol naozaj prekvapujúci.

Skúsení donchuani hovoria, že stretnúť lásku môžete naozaj kdekoľvek – v práci či na vlakovej stanici. My realisti však vieme, že nájsť toho pravého môže byť v praxi naozaj ťažké. Čaro prvého bozku a zlaté pravidlo o troch prvých zázračných sekundách, ktoré rozhodujú o osudovej príťažlivosti, sa prostredníctvom sociálneho experimentu pokúsila overiť newyorská komička Sarah Brook, informoval portál Tn.cz. Mužov sa Sarah najprv pýtala na cestu a po nadviazaní kontaktu na nich doslova zaútočila ústami!

Čítajte viac: VIDEO Neupravená žena vzrušila na ulici takmer každého, muži myslia penismi!

Drsné flirtovacie VIDEO: Sexica
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/Farah Brook)

Ukázalo sa, že ani mladá krásna žena bažiaca po vášnivom bozkávaní s neznámym cudzincom nemusí mať u mužov žiadny úspech, čím vyvrátila fámy o ich sexuálnych túžbach. Ako uvádza portál Nydailynews.com, silne odmietavými reakciami mužov bola prekvapená aj samotná komička. Na jej túžobné slová „pobozkaj ma“ zareagoval len jediný osamelý gentleman, s ktorým je Brook dodnes v kontakte.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu