Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cenné rady pre ženy: Pätnásť chýb, ktorým sa vyvarujte na prvom rande!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto (Zdroj: Foto: youtube)

BRATISLAVA - Randenie je na jednej strane veľká zábava, no na druhej môže byť aj psychicky vyčerpávajúce. Najmä ženy to majú v tejto situácii ťažké a pod tlakom zvyknú robiť na schôdzkach viacero chýb. My vám teraz prezradíme, ktorých prešľapov by ste sa mali v prípade, že máte o toho druhého seriózny záujem, vyvarovať.

Prvé rande rozhoduje o všetkom. Či vám dotyčný ešte zavolá, alebo si vás z mobilu vymaže naveky. Aby bolo pre slečny úspešné, mali by počas neho dodržiavať zopár zásad. Najmä nájsť správnu mieru medzi ich "pravým ja" a šikovným kamuflovaním svojich nedostatkov, ktoré by mohli nápadníka odplašiť. Ak to zvládnete, ste na najlepšej ceste započať úspešný vzťah. Ak nie, odídete domov so stiahnutým chvostom a zraneným egom. Takže ešte raz, tu je zoznam vecí, ktoré na prvom rande rozhodne nerobte:

1. Nesmejte sa na mužovom vtipe, ak sa vám nezdá vtipný. Muži to dokážu odhaliť a potom sa cítia ešte horšie, akokeby ste sa nezasmiali vôbec.

Cenné rady pre ženy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

2. Nezmieňujte sa o svojich rodičoch. Stretnúť ich nepatrí práve k najväčším túžbam vášho nápadníka, ak teda nemáte za sebou aspoň tri schôdzky. Doprajte mužom čas zvyknúť si na predstavu, že raz sa s nimi budú musieť zoznámiť.

3. Zachovajte si svoju ženskosť. Je fajn snažiť sa vyzerať cool a ísť s dobou, muži však s vami randia, pretože ste ženy a nie naopak.

4. K snahe vyzerať žensky nepatrí príliš hrubá vrstva mejkapu. Väčšina mužov preferuje prirodzený vzhľad. Nič viac nie je sexi, ako keď sa žena cíti dobre vo svojej koži.

Cenné rady pre ženy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

5. Netrávte rande tým, že sa hráte so svojím mobilom. To naozaj nezanechá vôbec dobrý dojem a platí to vlastne pre obe pohlavia.

6. Ak muž navrhne, že zaplatí účet, nepovažujte to za sexistický krok. Jednoducho sa snaží byť džentlmen a galantný, v žiadnom prípade mu nejde o podkopanie postavenia ženského pohlavia. Vždy je tu predsa možnosť, že nabudúce môžete zaplatiť vy.

7. Nevyspite sa s mužom hneď na prvej schôdzke. Tí, ktorí hľadajú seriózny vzťah, vás chcú spoznať pomaly, krok po kroku a vychutnať si každý moment.

Cenné rady pre ženy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

8. Nebojte sa špecifikovať, ako chcete tráviť prvú schôdzku. Nemusí to nevyhnutne znamenať len večeru, prípadne kino. Ak chcete podniknúť niečo iné, netradičné, pokojne to mužovi povedzte. Zároveň mu tým totiž poskytnete bližší pohľad na svoju osobnosť. Výnimka v tomto prípade platí pre swingers párty.

9. Nehanbite sa mužovi zložiť kompliment. Veľmi ich poteší, keď počas večera lichôtky neskladajú len oni, ale ich občas aj dostanú.

10. Nesťažujte sa príliš na svojich priateľov. Inak si bude váš potenciálny partner myslieť, že jeho zas budete ohovárať, keď sa stretnete s kamarátmi.

Cenné rady pre ženy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

11. Neberte všetko, čo muži povedia na rande, s kamennou istotou. Sú nervózni rovnako ako vy, takže ak sa vám náhodou nebude páčiť jeho odpoveď na nejakú vašu otázku, môže to byť spôsobené tým, že od nervozity zareagoval úplne inak, než pôvodne chcel.

12. Nepýtajte sa mužov na ich bývalé priateľky. Keby boli pre nich stále dôležité, sedeli by teraz na vašom mieste.


Najväčší horor, aký sa vám môže stať na rande


13. Nerozprávajte o svojom ex. Ten, ktorý sedí oproti vám, chce byť jediným mužom, ktorému na rande venujete svoju pozornosť.

14. Zabávajte sa. Ak si svoju spoločnosť naozaj užívate, príliš sa nekontrolujte a poddajte sa svojich pocitom. Možno práve o tomto rande budete o niekoľko desaťročí neskôr rozprávať svojim vnúčencom.

Cenné rady pre ženy:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Thinkstock.com)

15. Ak nechcete ísť na druhé rande, nechoďte. Väčšina mužov zvládne odmietnutie, ich vankúše budú na druhý deň suché. Byť vodený za nos je oveľa horšie. Táto rada taktiež platí pre obe pohlavia.

A na záver nezabudnite, že všetci robíme chyby. Tento zoznam preto berte s nadhľadom a ak nedodržíte všetky body, svet sa preto nezrúti. Nie sme naprogramovaní roboti, ktorí sa riadia len podľa jasne stanovených pravidiel. Chyby a rôzne trapasy môžu byť aj vtipné a takisto dokážu prelomiť ľady. Neberme sa príliš vážne.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu