Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

VIDEO Hádka v priamom prenose: Moderátorku hrubo urážal moslimský učenec, drž hubu!

Hádka v priamom prenose
Hádka v priamom prenose (Zdroj: Foto: youtube)

BEJRÚT- Neuveriteľne hrubo reagoval uznávaný moslimský učenec Hani Al-Seba'i z Londýna v rozhovore s moderátorkou libanonskej televízie Al Jadeed. Išlo o priamy prenos, v ktorom sa Rima Karakiová pýtala, prečo sa k bojovníkom Islamského štátu pripájajú mladí veriaci z európskych krajín. Respondent bol hrubý a vulgárny, pohotová moderátorka sa nenechala zaskočiť, muža po ostrej výmene názorov nechala jednoducho odpojiť.

"Už si skončila? Drž hubu, nech môžem hovoriť!" cituje denník Daily Mail reakciu respondenta v živom vysielaní.

Deň pred Medzinárodným dňom žien moslimský učenec Hani al - Seba'i škaredo osočil známu libanonskú moderátorku Rimu Karakiovú. Pre krátkosť času ho žena vyzvala, aby odpovedal priamo na položenú otázku. "Počúvaj, nebudeš ma prerušovať. Budem odpovedať tak, ako chcem, čo je toto za správanie," reagoval rozzúrený moslim. "Pokračujte, ale prestaňte mi nadávať," chcela nepríjemnú situáciu upokojiť televízna moderátorka. Rozvášnený muž sa ale nedal zastaviť a namiesto toho, aby odpovedal na položenú otázku, ktorou bolo, čo vedie Európanov k pridávaniu sa na stranu nebezpečných teroristov, moslim hovoril o historických koreňoch svätej vojny.

"Je pod moju úroveň robiť s vami rozhovor. Ste žena, ktorá ...," svoju myšlienku už nestihol vypovedať, pretože ho moderátorka nechala odpojiť. Dodala, že jednoducho nechápe, ako môže byť vzdelaný učenec tak arogantný a neslušný v piamom prenose. "Buď tu bude vzájomný rešpekt alebo je konverzácia na konci," povedala Rima.  

Moderátorka zožala v krajinách na západe množstvo pochvál kvôli tomu, že nenechala učenca urážať ženy a podkopávať ich rovnoprávnosť.

Hani Seba'i sa presťahoval do Londýna po tom, čo utiekol z Egypta, kde ho obvinili za podporovanie islamistov. Pozrite si rozhovor, ktorý bol vysielaný v priamom prenose.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu