Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladík poslal cestujúceho v metre do ri*i: O hodinu neskôr zažil obrovský šok!

Matt Buckland
Matt Buckland (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Dobre si zapamätajte tieto slová, keď niekedy budete chcieť niekoho predbehnúť v rade v obchode alebo sa neohľaduplne prešmyknúť do mestskej hromadnej dopravy. Môžete totiž dopadnúť ako tento mladík, ktorého dobehla karma.

Karma je silná vec a ak ste v ňu doteraz neverili, tak radšej začnite. Istý Londýnčan vie o tom svoje. Pri vystupovaní z metra linky District Line veľmi neslušne predbehol pána menom Matt Buckland. Ten púšťal ďalšieho cestujúceho a sám sa potom chystal vystúpiť. Lenže mladík to pochopil tak, že sa mu postavil do cesty a zavadzal. Tak do Matta strčil, vystúpil a ešte mu aj poriadne vynadal. "Vysvetlil som mu, že som tiež vystupoval, ale on do mňa sotil, potom sa otočil a poslal ma do riti," okomentoval nepríjemný zážitok.

 

 

O hodinu neskor Matt viedol pracovný pohovor v investičnej firme. A hádajte, kto naň prišiel - neslušný chlap z metra! Prácu nedostal. Backlund však tvrdí, že to nebolo kvôli onej príhode. "Mohol som to použiť proti nemu, ale ja takto pohovory nerobím. Pri najímaní nového pracovníka ma zaujímajú predovšetkým jeho schopnosti a zručnosti, ale taktiež to, aký je to človek. Po pohovore sme sa na tom spolu zasmiali, nebola tam žiadna nevraživosť," dodal Matt, ktorý si napriek svojim slovám neodpustil škodoradostný tweet.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu