Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Arogantný chrapúň sa lepil na vodičku a ukázal jej prostredník: Karma sa mu kruto pomstila!

Najprv prostredník, potom nehoda Zobraziť galériu (2)
Najprv prostredník, potom nehoda (Zdroj: YouTube)

TAMPA - Konečne tu máme príbeh z ciest, ktorý sa skončil zrejme tak, ako sa mal. Nechceme byť škodoradostní, ale chlap z nasledujúceho videa si malú príučku naozaj zaslúžil. Karma v tomto prípade zafungovala dokonale.

Každý deň zažívame na cestách kopec arogantných vodičov, ktorí si myslia, že keď majú silné auto, tak sú silní a nepremožiteľní aj oni. Istému chlapíkovi z Floridy sa ale takéto bezohľadné správanie riadne vypomstilo.

Všetko je nahrané na videu. V ňom vidno dotyčného, ako ide po diaľnici na západnom pobreží. Pred ním šoféruje žena, ktorá dodržuje predpísanú rýchlosť. Vodič v čiernej dodávke sa k nej zozadu priblíži a tlačí na ňu, aby zrýchlila. Po tom, ako to ešte niekoľkokrát zopakuje, vodičku nakoniec predbehne a ukáže jej prostredník. "Niekoľko minút sa na mňa tlačil a bol nervózny, že som nešla rýchlejšie. Bolo ale po daždi a vozovka bola klzká, tak som nechcela riskovať," povedala.

Arogantný chrapúň sa lepil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Vtom zasiahne už spomínaný osud. Mladík dostane šmyk a havaruje. Žena popritom, ako okolo neho prejde, len škodoradostne zakričí: "To máš za to, mám to všetko natočené na videu kámo!"

Bezočivý šofér si nehodu bezpochyby koledoval. Z miesta síce ušiel, neskôr ho ale vďaka videu vypátrala polícia. Podľa všetkého to nebolo prvýkrát, čo takto niekoho provokoval. Jeden užívateľ vo svojom komente pod videom tvrdí, že jemu urobil v Tampe to isté.

Autorka videa na záver len dodala: "Ten kretén mohol svojím debilným správaním pokojne niekoho zabiť. Namiesto toho, aby som sa smiala, som mohla plakať. Ešte nikdy som nevidela, aby karma zapracovala tak rýchlo." V tejto súvislosti sa ale takisto ponúka otázka, prečo nakrúcala incident počas toho, ako riadila auto. To tiež nie je príliš zodpovedné. Preto, keď šoférujete, nefilmujte!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu