Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zabudnite na karmu, zbláznila sa: Sexuálny násilník vyhral v lotérii takmer 2 milióny eur!

Timothy Dale Poole je s karmou najlepší kamarát. Zobraziť galériu (2)
Timothy Dale Poole je s karmou najlepší kamarát. (Zdroj: TV Local 6)

ORLANDO – Spravodlivosť snáď naozaj neexistuje! Timothy Dale Poole (43) je chodiacim dôkazom toho, že aj karma si niekedy zabudne robiť svoju prácu. Timothy totiž vo floridskej lotérii vyhral rozprávkovú sumu 1 786 133 eur po zdanení! Mnohí by mu to aj priali, keby Timothyho meno nebolo na zozname sexuálnych predátorov.

Timothy v roku 1999 sexuálne obťažoval iba 9-ročné dieťa, za čo ho odsúdili a za mrežami si odsedel 3 roky, ďalších desať rokov sa musel pravidelne hlásiť u kurátora a na špeciálnych sedeniach. Teraz už však nie je sledovaný, avšak v zozname sexuálnych predátorov sa bude nachádzať aj naďalej.

Timothy Dale Poole je
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Local 6)
Kým vyhral, mal tam aj fotografiu, avšak keď organizátori lotérie zistili, kto vlastne peniaze vyhral, stiahli jeho fotografiu zo stránky. Okrem sexuálneho násilia bol 12-krát zatknutý za rôzne menšie krádeže a falšovanie šekov. Za mrežami už bol aj skôr, v roku 1996 si odsedel tri mesiace. Aj preto sa zrejme snaží vyhnúť mediálnej pozornosti.

Napriek tomu sa lokálnej televíznej stanici podarilo získať vyjadrenie aspoň od jeho dobrého kamaráta, ktorý je presvedčený, že Timothy si túto výhru zaslúži: „Je to veľmi pozitívna osobnosť. Veľmi milá. Rád dáva. Myslím, že preto vyhral. Aj keď on tomu nemohol uveriť.“ Tento veľký kus chlapa si tak vianočné sviatky určite užije.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu