Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Petra niečo vystrašilo v záhrade: Bol v tom sex a ešte k tomu príšerne dlhý!

Líšky si nechceli ublížiť, práve naopak
Líšky si nechceli ublížiť, práve naopak (Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Znepokojený dôchodca z Berlína bol nútený zavolať políciu po tom, ako vo svojej záhrade zbadal dve líšky. Myslel si, že si môžu ublížiť a chcel im pomôcť. No pravda bola niekde celkom inde. Zvery si spoločnosť toho druhého mimoriadne užívali.

Šesťdesiatosemročný Peter Komoll počul nejaký hluk pri dome a keď sa pozrel na záhradu, zbadal dvojicu líšok, píše portál metro.co.uk. Myslel si, že sú "v stresovej situácii", a tak sa rozhodol zakročiť. "Vyzeralo to tak, že uviazli v sebe, a že sa môžu zraniť, tak som privolal pomoc," hovorí senior.

Policajti ale po príchode na miesto len pokrútili hlavou a príliš ich to, čo im Peter hovoril, nezaujímalo. Len mu povedali, aby zavolal lesníka a viac nemrhal ich časom. Ten Komollovi neskôr vysvetlil, že líšky spoli mali sex. "Sex líšok trvá najmenej dvadsať minút, pretože semeno samca sa hýbe veľmi pomaly. Počas pohlavného aktu sa pohlavný úd samca zväčší natoľko, že spermiám zabráni v ďalšom pohybe pred ejakuláciou." Komoll už teraz vie, že keď nabudúce vo svojej záhrade objaví líšky, nemusí to byť zákonite preto, že si chcú ublížiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu