Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Lásku páru zmenila navždy jediná sms: Poslala ju z miesta prvého rande a potom sa to stalo!

Ashli Cooková
Ashli Cooková (Zdroj: Foto: Facebook)

ROCKBOURNE - Kruto ukončila svoj život len 15-ročná Ashli Cooková. Svojej veľkej láske 20-ročnému Marcusovi poslala sms-ku s textom, že ak nebudú spolu, skočí z veže. Mladík, ktorý ju miloval, ju však vysmial, pretože jej slovám neveril. Dievčina spáchala samovraždu.

Ashli sa pohádala so svojím o päť rokov starším priateľom Marcusom Webbom. Vyštverala sa na vežu historickej budovy a poslala mu sms-ku. "Skočím z tej veže. Ak nemôžeme byť spolu, tak už tu nechcem byť. Maj sa."

Ako informuje denník Daily Mail, dievčina strávila celý deň so svojím priateľom v dome jeho matky. Pohádali sa, pretože si Ashli myslela, že si Marcus začal niečo s jej kamarátkou. Rozzúrila sa natoľko, že vybehla z domu s krikom a prehlásila, že sa ide zabiť.

Mladík jej vyhrážkam neveril, lebo to urobila už niekoľkokrát. Predsa sa ju vybral hľadať. Nakoniec sa mu podarilo nájsť už, žiaľ, len jej nehybné telo. "Je mi to tak strašne ľúto. Je to moja chyba. Napísala mi, že sa zabije, aj kde to urobí, ale ja som jej neveril," povedal britskému denníku a dodal: "Znamenala pre mňa všetko. Nikdy by som jej nedokázal ublížiť. Teraz nemám pre čo žiť."

Na veži, z ktorej dievčina skočila, si dvojica spravila prvú spoločnú fotografiu, keď spolu začali chodiť. Veža bola akoby symbolom ich lásky.  "Bola Marcusom posadnutá. Naplánovali si spoločný život. Nechápem, prečo to urobila," povedala Ashlina zdrvená matka Canasta (37).

Jej dcéra trpela nespavosťou, častu ju trápila zlá nálada a šikanovanie v škole. Bola aj v opatere lekárov. Matka skôr povedala, že z domu odstránila všetky žiletky a nosila ju do školy, pretože sa obávala, že keď ostane sama, môže sa sebapoškodzovať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu