Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Zmätená vodička manévruje pri snahe natankovať: VIDEO blondínky vás dostane do kolien!

Zúfalá blondínka sa snaží natankovať
Zúfalá blondínka sa snaží natankovať (Zdroj: foto: youtube.com)

LONDÝN - Zúfalá vodička sa všemožne usiluje pristaviť auto pri čerpacej stanici, aby mohla natankovať. To, čo so svojím štvorkolesovým tátošom predviedla, rozhodne stojí za to. Kamerový systém zachytil jej manévre, úbohá blondínka sa nevie správne nasmerovať, aby natankovala. Po niekoľkonásobnej okružnej jazde okolo stojana sa jej to nakoniec podarí. Pozrite si vtipné video, ktoré vás zaručene dobre pobaví.

Video, ktoré sa podarilo nasnímať bezpečnostnou kamerou na istej benzínovej pumpe v Anglicku, sa stalo hitom internetu. Žena pristavila auto, vystúpila z neho, no nemohla nájsť otvor pre hadicu. Do auta nasadla opäť a pristavila ho pri čerpadle z druhej strany. Ani to však nevyšlo a otvor sa opäť nepodarilo nájsť. Tento manéver vyskúšala niekoľkokrát, pričom pekne dookola obchádzala stojan čerpadla.

Po vtipnom manévrovaní sa jej to nakoniec podarilo a natankovala. Ľudia, ktorí ju sledovali, mali o zábavu postarané. Pozrite si nasledujúcie video a rozhodne sa dobre pobavíte aj vy, na internete je necelé štyri dni a už ho zhliadlo takmer osem miliónov užívateľov.

Žena nevie natankovať

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu