Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO rozzúrenej Mariny (37): Kvôli škrabancu na aute prešla suseda (67) peklom!

Žena na aute prešla susedu štyrikrát
Žena na aute prešla susedu štyrikrát (Zdroj: Foto: youtube)

ALDAN - Otrasný prípad zlých susedských vzťahov je zachytený na nasledujúcom videu. Žena (67) nechtiac škrabla susede jej Nissan Qashqai, no to rozhodne nemala robiť. Z toho, čo nasledovalo, behá mráz po chrbte. Rozzúrená Marina (37) po úbohej susede niekoľkokrát surovo prešla.

Upozornenie. Zábery nie sú vhodné pre osoby mladšie ako 18 rokov a pre citlivé povahy.

Incident sa odohral v ruskom meste Aldan v regióne Jakutsko. Ako informuje denník Daily Mail, staršia suseda išla nakŕmiť sliepky, obchádzala okolo auta Mariny Shkurinaovej (37). Pretože bolo na ulici veľa snehu, úbohá žena sa pošmykla a nechtiac pravdepodobne poškriabala Nissan. Rozzúrená Marina okamžite vybehla z auta a susede poriadne naložila.  

Žena spadla a skončila pod kolesami auta. No, nasledovalo niečo neuveriteľné. Marina nasadla do vozidla opäť a po bezbrannej žene niekoľkokrát prešla hore-dole. Z auta potom vyšla, už to vyzeralo, že 67-ročnej susede pomôže. Sklonila sa nad ňu a na veľké prekvapenie, nehybnej žene kopla sneh do tváre. 

Marina potom na polícii priznala, že bola poriadne nahnevaná, keď jej suseda poškriabala nové auto. Policajti ju chcú obviniť. Hrozivo vyzerajúci incident sa, našťastie, skončil dobre. Dôchodkyňa vyviazla bez vážnejšej ujmy na zdraví, od najhoršieho ju zachránilo to, že sa zaborila do hlbokého snehu.  

Žena prejde autom susedu


 
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu