Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Minúty hrôzy na VIDEU: Susedkin pes chcel roztrhať dievčatko (1,5), zachraňoval ho brat (10)!

Pes zaútočil bez zjavnej príčiny Zobraziť galériu (3)
Pes zaútočil bez zjavnej príčiny (Zdroj: YouTube)

AHMEDABAD - Starší brat ťahal svoju jedenapolročnú sestričku vlčiakovi doslova z tesákov. Dráma sa odohrala v indickom meste Ahmedabad a video psieho útoku zalarmovalo mnohých rodičov a médiá. Pes vláčil dievčatko po záhrade ako handrovú bábiku!

Akoby zázrakom, dievčatku pes nespôsobil žiadne zranenia. Desaťročný Kashish Dhanani, ktorý sa stal v očiach verejnosti hrdinom, má niekoľko modrín a rán, ktoré si vyžiadali ošetrenie. Viacerí boli útokom otrasení, ale 10-ročný školák mal nervy ako z ocele: „Mojím prvým inštinktom bolo zaistiť jej bezpečnosť. V tej chvíli som o svojej bezpečnosti nepremýšľal,“ povedal odvážny brat.

Útok sa odohral aj  v prítomnosti staršej ženy, ktorá mala na psa dohliadať, ale podľa všetkého nebola schopná adekvátne zasiahnuť. Ležiaci pes sa z nepochopiteľných príčin rozbehol a zaútočil na dievčatko. Majiteľka psa bývala na piatom poschodí obytného domu, pred ktorým sa dráma odohrala.

Kashish so sestričkou Kanchi
Zobraziť galériu (3)
Kashish so sestričkou Kanchi  (Zdroj: YouTube)

Matka dovolila deťom, aby sa šli samé hrať, pretože blok domov, v ktorých bývajú, má vlastnú ochranku. Súčasne zo svojho balkóna na ôsmom poschodí videla na deti hrajúce sa v záhrade. Zrazu však počula len krik, volanie o pomoc a vyšla na balkón: „Videla som, ako obrovský pes prenasleduje moje deti.“  Potom sa chcela rozbehnúť za deťmi, ale výťahy boli kvôli údržbe odstavené. Vybehla teda znova na balkón a začala v panike volať o pomoc.

Mama s dcérou po útoku
Zobraziť galériu (3)
Mama s dcérou po útoku  (Zdroj: YouTube)

Na pomoc po chvíli dobehli okoloidúci aj strážnik, ktorý bol v čase útoku práve na toalete a nemohol zasiahnuť včas. Deti, ktoré po ľútom boji muži oddelili od psa, previezli do nemocnice a obe sú našťastie v poriadku. Majiteľka musí psa odstrániť do 15 dní. „Sheri bol s nami asi rok a členovia mojej rodiny ho milovali. Ale keď som videla zábery na videu, bola som zdesená. Rozhodli sme sa, že ho čoskoro pošleme preč,“ povedala majiteľka psa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu