Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Francúz hľadá svoju lásku po 40-tich rokoch: Ak poznáte Katku, pomôžte mu ju nájsť!

Pár bol naposledy spolu v roku 1971
Pár bol naposledy spolu v roku 1971 (Zdroj: Foto: youtube)

PARÍŽ - Na internete sa objavilo video plné lásky. Po viac ako štyridsiatich rokoch, čo zamilovaný Francúz nevidel svoju milovanú, ju teraz chce nájsť prostredníctvom internetu. Zostrihal srdcervúce video, v ktorom sa vyznáva z lásky ku krásnej Kate Morrisovej a prosí každého, kto ju pozná, aby mu sprostredkoval kontakt s milovanou ženou. Naposledy sa videli, keď mali dvadsať.

Zamilovaný Francúz vystupuje pod prezývkou JPL Pays. Od jeho stretnutia s krásnou Kate Morrisovou zo Škótska ubehli viac ako štyri desaťročia. Učiteľ jazykov na dôchodku na stretnutie so ženou nedokáže dodnes zabudnúť, rozhodol sa, že ju nájde prostredníctvom internetu.  

Nešťastne zamilovaný profesor zostavil prekrásne video, v ktorom uverejnil Kateine, ale aj spoločné fotografie z roku 1971, kedy sa podľa jeho slov naposledy videli v Edinburgu. "Keď som ťa stretol, urobila si zo mňa najšťastnejšieho muža na zemi. Mal som ti hovoriť častejšie, milujem ťa. Nikdy som ti nemal dovoliť nasadnúť do lietadla, ktoré ťa odnieslo preč," vyznáva sa JPL Pays.

Jeho láska bola kaderníčkou a mala sestru Mary. Naposledy boli spolu na začiatku sedemdesiatych rokov. "Stále ma prenasleduješ v snoch, ale ja vôbec netuším, čo s tebou je a či si sa náhodou nevydala," píše zamilovaný muž. Zároveň prosí každého, kto jeho video uvidí a náhodou Kate pozná, aby mu dal vedieť alebo aby mu poslal na jeho lásku kontakt. Ako informuje denník Mirror, Francúz svoju aktuálnu fotografiu nezverejnil, no verí, že svoju lásku nájde, aj keď už nevyzerá tak, ako kedysi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu