Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Vianočný raj pre všetky deti

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Už tento víkend, 13.-14. decembra, budú Dni Vianoc v bratislavskej Inchebe patriť predovšetkým deťom. Najväčší Detský vianočný raj sa postará o množstvo zábavy a príjemne strávený predvianočný čas vďaka najrôznejším atrakciám. K dispozícii bude viacero stanovíšť, kde sa deti budú môcť hrať, tvoriť a zábavnou formou spoznávať svet okolo nás. Počas celého víkendu je tiež prichystaný zaujímavý program na pódiu plný tanečných a cirkusových vystúpení.

Detský vianočný raj otvára svoje brány v sobotu o 10.00, odkedy budú fungovať jednotlivé stanovištia.

Deti si napríklad môžu nechať pomaľovať tvár, tvoriť v dielničkách, tancovať, hrať sa a vyblázniť sa na tampolíne. K dispozícii bude aj poradenstvo a diagnostika s osobným trénerom a presné meranie celého tela s pomocou 8 senzorov Body Composition and Fat Monitor.  V ďalšej dielni plnej hier a vianočného tvorenia sa deti prejdú rozprávkovým svetom pani Zimy a vianočných sviatkov. Naučia sa žonglovať so šatkami, tanierikom, či loptičkami a vyskúšajú si chodenie po lane. Lákadlom je aj spoznávanie hudobných nástrojov, detské cvičenie s profesionálnym trénerom, bábkové divadlo či vyrábanie vianočných ozdôb. Deti sa tiež budú môcť hrať s Montessori hračkami, ktoré rozvíjajú kreativitu, upliesť si vlastný gumičkový náramok, zahrať sa niektorú zo spoločenských hier a prichystaný je aj netradičný typ zábavy– deti sa môžu dosýta vyblázniť v zábavných guliach. O vhodnej starostlivosti o detské zuby sa môžu rodičia s deťmi poradiť s odborníkmi a pre mamičky bude k dispozícii kútik s líčením a kozmetickým poradenstvom.

Navyše, počas celého víkendu je na pódiu pripravený SUPERPROGRAM plný tanečných a cirkusových show.

Detský vianočný raj sa uskutoční v rámci Dní Vianoc, ktoré v Inchebe trvajú do 21. decembra; v pondelok až štvrtok od 11.00 do 19.00, v piatok až nedeľu od 10.00 do 20.00. Viac informácií o Dňoch Vianoc a o Detskom vianočnom raji nájdete na www.incheba.sk.

Kúpte si vstupenku na Dni Vianoc cez predpredaj.sk a získajte:

  • 10 % zľavu v stánku ANC Seven (MojePančuchy)
  • 10 % zľavu v stánku vydavateľstva Slovart

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu