Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Brutálny útok v ruskej televízii: Mladík uvalil brunetke, valila sa z nej krv!

Kráska skončila na zemi Zobraziť galériu (2)
Kráska skončila na zemi (Zdroj: YouTube)

MOSKVA - V Rusku sa teda dejú veci! V šou vysielanej naživo tam došlo k otrasnému útoku. Jeden súťažiaci napadol mladú ženu a uštedril jej aj päsťovku do tváre. Trocha sebakontroly by mu rozhodne neuškodilo. Ale vraj ani dotyčná slečna nebola úplne bez viny.

Video zobrazuje skupinu súťažiacich, ktorí sa držia červeného auta. V hre ide o to, že kto sa ho vydrží držať najdlhšie, ten ho získa. Brunetka v červených bikinách na to išla svojsky. Začala svojich súperov provokovať, nadávať im a dokonca na nich pľula.

Mladík stojaci vedľa nej ju niekoľkokrát prosil, aby s tým prestala. Lenže sa tak nestalo a jemu po chvíli došla trpezlivosť. Zrazil dievčinu k zemi a nadôvažok jej dal päsťou do tváre. Z nosa sa jej okamžite začala valiť krv. Na pomoc kráske pribehol moderátor programu, no ten už mohol jedine akurát tak volať zdravotníkov.

Brutálny útok v ruskej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Užívatelia útok razantne odsúdili, pričom nechápu, že sa dal chlapík takto vyprovokovať. Tí, ktorí videla celú reláciu, však tvrdia, že dievčina bola neznesiteľná a že dostala len to, čo si zaslúžila.

Násilie v ruskom programe

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu