Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NAJlepšia a NAJhoršia rozchodová sms zároveň: Vyberte váš obľúbený dôvod!

Epická rozchodová esemeska
Epická rozchodová esemeska (Zdroj: Twitter)

BRATISLAVA - Každý z nás už zažil rozchod s blízkou osobou. Staršie ročníky si to zvykli povedať z očí do očí, súčasné spôsoby oznamovania o tom, že je koniec, sú ale trochu iné. Chladnejšie a neosobnejšie. Istý mladík sa so svojou priateľkou rozišiel cez sms správu. Jeho dôvody sú viac ako bizarné a tak trochu nepochopiteľné.

Rozchod prostredníctvom textových správ je nevhodný a ľudia, ktorí dali zbohom svojim láskam týmto spôsobom, sa nedajú považovať za nič iné ako zbabelcov. Ak už im ich partneri nestoja ani za tú štipku rešpektu, aby im to povedali priamo do tváre, ale namiesto toho im pošlú len trápnu esemesku, potom nech ich neprekvapí, ak sa táto správa stane hitom internetu. Presne, ako sa to stalo v tomto prípade. "Moja kamarátka mi preposlala sms správu od bývalého priateľa, s ktorým randila sedem týždňov. Môj obľúbený dôvod je číslo tri," napísala Amy Nelmesová na Twitteri. Ktorý je váš?

NAJlepšia a NAJhoršia rozchodová
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Twitter)

1. Odmietaš si aktualizovať svoj status na Facebooku.

2. Nezahŕňaš ma do svojich aktivít, ako napríklad svadba, na ktorej si bola minulý víkend. Ja som mal byť tvojím eskortom.

3. Si hrubá voči mojej mačke a to ma znepokojuje.

4. Netráviš so mnou dostatok času. V tomto štádiu by som mal byť už pre teba prioritou.

5. Strašne nadávaš, to sa k žene nehodí.

6. Odmietaš mi prezradiť, koľko sexuálnych partnerov si doteraz mala, čo ma núti myslieť, že ich bolo viac ako traja. A to je už pre mňa neakceptovateľné číslo.

Zažili ste už aj vy bizarný, alebo nejakým iným spôsobom vymykajúci sa z bežných zvyklostí, rozchod? Podeľte sa s nami o svoje skúsenosti a napíšte nám na tipy@topky.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu