Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najlepší kamaráti prišli o frajerky: Preskočila iskra, stali sa z nich lesby a vzali sa!

Najprv s ním, potom s ňou Zobraziť galériu (4)
Najprv s ním, potom s ňou (Zdroj: mirror.co.uk)

PORTSMOUTH - Toto je príbeh s naozaj bizarným koncom. Boli dva milenecké páry - ona a on. Lenže sa to akosi pomiešalo a už je zrazu ona a ona. Stalo sa totiž to, že sa do seba zaľúbili dve ženy, z ktorých jedna o sebe netušila, že je lesba. Či skôr bisexuálka.

Dave oslavoval 28. narodeniny a na párty pozval aj kamaráta Ashleyho Millsa. Ten dorazil aj so svojou priateľkou Zoe Rossovou, s ktoru už nejaký čas chodil. Ale to nemal robiť. Dvadsaťšesťročná Zoe sa tam totiž zoznámila s rovnako starou Daveovou frajerkou Holly Andersonovou a okamžite medzi nimi preskočila iskra.

Zoe a Ashley
Zobraziť galériu (4)
Zoe a Ashley  (Zdroj: mirror.co.uk)

Holly a Dave
Zobraziť galériu (4)
Holly a Dave  (Zdroj: mirror.co.uk)

Dievčatá spolu začali tráviť všetok voľný čas a užívali si spoločnosť tej druhej. Chodili spolu nakupovať, zabávať alebo si vzájomne robiili mejkap. Zoe nikdy predtým so ženou nebola, no Holly cítila, že je lesbička, i keď randila s mužom. "Nebolo tajomstvom, že sa mi páči Zoe, ale i tak som stále chodila s Daveom. Bola som veľmi prekvapená, keď ma prvýkrát pobozkala," prehovorila Holly pre denník Daily Mirror.

Šťastná dvojica
Zobraziť galériu (4)
Šťastná dvojica  (Zdroj: mirror.co.uk)

Teraz sú obe šťastné a dokonca uzavreli manželstvo. Taktiež sa prostredníctvom umelého oplodnenia pokúšajú o dieťa. "Na istej webstránke sme stretli niekoho, kto nám chce s tým pomôcť. Ide o darcu semena, ktorý sa zdá byť veľmi milým a láskavým človekom. Dúfame, že to vyjde," dodala.

A čo si o tomto nečakanom vzťahu myslia ich bývalí partneri? Ashley z toho nebol vôbec nadšený, Dave ho naopak, podporuje, pretože vidí, že tie dve sa naozaj milujú. "Tušil som, že sa niečo deje. Potom mi to Holly len potvrdila. Nerozišli sme sa v dobrom, ale časom sa naše vzťahy upravili. Trvalo dlho, kým som sa s tým vyrovnal, ale teraz som šťastný s niekým iným, rovnako ako aj ona," poznamenal Dave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu