Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Tina (38) po rozvode totálne zmenila život: Našla lásku, po ktorej vôbec netúžila!

Tina (vpravo) a Gemma Zobraziť galériu (3)
Tina (vpravo) a Gemma (Zdroj: medavia.co.uk)

BARNSTAPLE - Tina Lessiterová začala chodiť do posilňovne, lebo chcela schudnúť, nájsť stratenú formu a taktiež hodiť za hlavu rozvod. Čo ale určite nečakala, bolo, že sa tam zamiluje do inštruktora. Pardón, inštruktorky. A teraz si so ženou, ktorá jej pomohla schudnúť, plánuje spoločnú budúcnosť.

Tridsaťosemročná Tina sa s o dvanásť rokov mladšou Gemmou Mullingerovou zoznámila vlani. Dvojica sa čoskoro spriatelila, no neostalo len pri tom. "Bola pre mňa skvelou kamarátkou. Nikdy mi ani len nenapadlo chodiť s osobou rovnakého pohlavia. No stalo sa to, že jeden večer sme vyrazili von ako priateľky a po pár hodinách sme už boli pár," hovorí.

Tina (38) po rozvode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: medavia.co.uk)

Lessiterová z anglického mesta Barnstaple rapídne pribrala po tom, ako sa jej v roku 2006 rozpadlo sedemročné manželstvo. Počas nasledujúceho obdobia sa ručička na váhe vyšplhala na viac ako sto kilogramov. A preto na švagrovo odporúčanie vyhľadala osobnú trénerku, píše Daily Mail. Tou bola práve Gemma. Ich vzťah bol čoraz intenzívnejší a trávili spolu čoraz viac času. Až z toho vznikla láska.

Tina (38) po rozvode
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: medavia.co.uk)

"Gemma chápala moju posadnutosť jedlom, pretože mala kedysi taký istý problém. Na mieru mi zostavila diétny plán. Zabral. Navyše som si vďaka chudnutiu našla spriaznenú dušu," pokračuje Tina. "Som naozaj hrdá na to, čo dokázala. Milovala by som ju aj s kilami navyše, ale vzhľadom na to, že som si prešla podobnou skúsenosťou, viem, aké to muselo byť ťažké," dodala Mullingerová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu