Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chlapík (24) ide na Ibizu, priateľka panikári: FOTO ponižujúceho trička, ktoré mu dala vyrobiť!

Leon sa pyšne odfotil vo svojskom tričku Zobraziť galériu (4)
Leon sa pyšne odfotil vo svojskom tričku (Zdroj: tab.co.uk, mirror.co.uk)

NEWCASTLE - Keď sa Abbie Bartlettová dozvedela, že jej priateľ sa chystá na Ibizu, spozornela. V hlave jej začali víriť všakovaké myšlienky a obavy z prípadnej nevery čoraz viac silneli. Preto spravila ráznu vec a poistila sa. Frajerovi dala vyrobiť tričko, ktoré má odlákať prípadné záujemkyne.

Dvadsaťštyriročný Leon Connolly a a dvadsaťročná Abbie sú spolu šesť rokov. Majú päťročnú dcéru, čo znamená, že dievčina mala len pätnásť rokov, keď sa prvýkrát stala matkou. "Stretli sme sa, keď sme boli ešte naozaj mladí a odvtedy sme spolu. Úplne mu dôverujem a už viackrát v minulosti sme boli na oddelených dovolenkách," porozprávala denníku Daily Mirror.

Chlapík (24) ide na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: tab.co.uk, mirror.co.uk)

S tou dôverou to však zrejme až také slávne nebude. Keď totiž Leon povedal priateľke, že sa s kamarátmi chystá na španielsky ostrov Ibiza, zneistela. A potom dostala (šialený) nápad. Zašla do tlačiarne a dala svojej polovičke vyrobiť tričko s osobnými záberi dvojice a vskutku bizarným nápisom. Stojí na ňom: "Milujem svoju priateľku Abbie a nenávidím všetky dievčatá na Ibize, takže sa, prosím, držte odo mňa ďalej."

Chlapík (24) ide na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: tab.co.uk, mirror.co.uk)

Abbie tvrdí, že je to všetko len vtip, a že Leon to chápe, pretože obaja majú podobný zmysel pre humor. "Nemám žiadny dôvod žiarliť na neho, pretože viem, že by ma nikdy nepodviedol," vyhlásila sebavedomo.

Chlapík (24) ide na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: tab.co.uk, mirror.co.uk)

V každom prípade svojrázne tričko vyvolalo presne opačný účinok. Leon si ho zo srandy obliekol ešte pred dovolenkou a odfotil sa a zábery vyvesil na internet, vďaka čomu sa stal stredobodom pozornosti. Na Ibizu odišiel v piatok, samozrejme s vtipným kúskom oblečenia pribaleným v kufri.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu