Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

VIDEO Nad Houstonom sa vznášalo UFO: Spozorovali ho stovky ľudí!

Nad Houstonom spozorovili obyvatelia záhadný objekt
Nad Houstonom spozorovili obyvatelia záhadný objekt (Zdroj: Foto: youtube)

HOUSTON – Texaské mesto žije od minulého týždňa v šoku. Ako informujú tunajšie médiá, počas búrky mnohí obyvatelia medzi mrakmi spozorovali prelietavať jasne viditeľné UFO. Záhada vzbudila mnoho špekulácií medzi laikmi, ale aj odborníkmi.

Ako informuje New York Post, podivný lietajúci predmet na oblohe ohlásili stovky ľudí. Pozrite si zábery, ktoré sa podarilo zachytiť a sami posúďte, čo je na nich.

O zhliadnutom videu možno bez väčšej dávky predstavivosti povedať, že je na ňom vesmírne plavidlo. Medzi laikmi, širokou verejnosťou, ale aj nadšencami záhad video vyvolalo búrlivé špekulácie.  
 
"Tie svetlá, ktoré som videl na vlastné oči, lietali v polokruhoch tam a späť. Bolo to šialené," opísal houstonský muzikant Andrew Pena, ktorý si pôvodne chcel nasnímať len hroznú búrku.

"Vtip pri tom, keď zisťujeme, či ide skutočne o UFO, je podľa mňa hlavne v tom, keď odhaľujeme o čo vlastne išlo. Je ľahké povedať, že to boli mimozemšťania. Ak to bol skutočný objekt, a toto vyzerá, že naozaj bol, tak čím viac ľudí to videlo z rôznych uhlov, tým lepšie to môžeme vysvetliť," uviedla Carolyn Sumnersová, viceprezidentka astronomického oddelenia houstonského Múzea prírodných vied.

Zatiaľ sa nepodarilo odhaliť, čo je na videu zachytené.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu