Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Tínedžerka (14) porodila a odhodila dieťa na cestu: Zachránil ho pes!

Iba 14-ročná matka nechala svoje čerstvo narodené dieťa pri ceste Zobraziť galériu (3)
Iba 14-ročná matka nechala svoje čerstvo narodené dieťa pri ceste (Zdroj: Wood TV 8)

DIAMOND LAKE - Amerikou otriasol hrozný prípad iba 14-ročnej matky, ktorá svoje čerstvo narodené dieťa nechala pri opustenej ceste. Nebyť Jeffa Koppa a hlavne jeho psa Bobbyho, dieťatko by neprežilo. Keď ho totiž venčil, pes ho začal ťahať na konkrétne miesto. Najprv si myslel, že to je nejaká skala, no potom sa dieťa pohlo.

Dievčatko malo ešte pupočnú šnúru, podľa privolaných lekárov bol staré sotva šesť hodín! „Potom, čo ju žena zdvihla a zabalila, začala plakať a my sme vedeli, že je v poriadku,“ opisuje udalosti Jeff a dodáva: „Neplakala, ani sa nehýbala, kým sme ju zodvihli. Bola to pre mňa obrovská úľava, že je nažive.“

Iba 14-ročná matka nechala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Wood TV 8)

Polícii sa okamžite podarilo vypátrať aj matku. Iba 14-ročné dievča žilo neďaleko. Celú scénu pozorne sledovala a keď dorazili záchranné zložky, dokonca vyšla z úkrytu a tvárila sa, akoby nič. „Pozrela sa na nás a povedala, že má takmer 15 rokov, ale keby mala niekedy dieťa, určite by neurobila niečo také,“ povedala o matke Jeffova žena Pam.

Iba 14-ročná matka nechala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Wood TV 8)

V Michigana pritom v podobných prípadoch platí zákon, ktorý umožňuje matkám, aby nechcené deti do 72 hodín po pôrode mohli beztrestne a anonymne odovzdať do nemocnice alebo na policajnú či hasičskú stanicu. Nezodpovedná matka meno otca nechcela prezradiť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu