Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slnko, pláž a erotika à la Brazília: Táto sexica vytasila nahé prsia aj zadok!

Brazílska sexica Izabel Goulart vystavila svoje dokonalé telo na stránkach magazínu Lui. Zobraziť galériu (20)
Brazílska sexica Izabel Goulart vystavila svoje dokonalé telo na stránkach magazínu Lui. (Zdroj: Lui)

RIO – Sú najžiadanejšie a rebríčkom sexepílu vládnu plným právom! Reč je o prekrásnych a dlhonohých brazílskych modelkách, medzi ktoré patrí aj takmer tridsaťročná Izabel Goulart. Tá svoje obnažené krivky nedávno pretŕčala pri fotení na pláži a nemalú pozornosť si vyslúžila aj výslednými zábermi. Jej takmer nahé telo vzbudzuje žiadostivosť a závisť zo všetkých uhlov.

Do Brazílie sa oplatí cestovať nielen kvôli športu! Hoci juhoamerická krajina momentálne žije futbalovým ošiaľom, fanúšikovia a turisti si zrejme prídu na svoje aj pri pohľade na tamojšie krásavice. Po Alessandre Ambrosio a Adriane Lime si totiž čoraz väčšiu popularitu získava aj Izabel Goulart. Tá svoje úchvatné telo prepožičala magazínu Lui, na ktorého stránkach vyžaruje minimálne toľko sexepílu ako jej známejšie krajanky.

Takmer 180 centimetrov vysoká modelka sa na pláži predvádzala hore bez, o čom sme vás na Topkách informovali už začiatkom mája. Výsledné fotografie získali čiernobielu úpravu a stali sa súčasťou júnového vydania. Izabel v ňom okrem poprsia odhalila aj dokonalý zadoček a čitateľov nechala lascívne nazrieť na biele neopálené miesta v blízkosti rozkroku.

Manekýnka sa v súčasnosti nachádza v tesnej blízkosti starého kontinentu, o čom nezabudla informovať prostredníctvom Twitteru: „Zobudila som sa v raji! Ahoj Ibiza!“ Zaujímavé pritom je, že deň predtým zase zdravila z mekky francúzskej módy: „Dobré ráno, Paríž! 30-minútový beh hotový. Dych berúca scenéria!“ Ako sa teda zdá, Izabel naozaj patrí k ženám, ktoré si popri práci snov plnia aj svoje cestovateľské túžby.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu