Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krkavčia mater: Deti nechala vrieskať v aute a odišla obšťastniť frajera!

Princess Myers bol prednejší priateľov úd než vlastné deti
Princess Myers bol prednejší priateľov úd než vlastné deti (Zdroj: Polícia Lake Charles)

LAKE CHARLES - Americkí policajti zatkli ďalšiu „matku roka“. Mladá žena zo štátu Louisiana neváhala nechať v aute svoje dve malé deti bez dozoru a pobrala sa na opačný koniec parkoviska supermarketu, aby orálne uspokojila svojho priateľa.

Našťastie mala 25-ročná Princess Marks dosť rozumu aspoň na to, aby pred odchodom stiahla bočné okienka. Jej deti vo veku 5 a 7 rokov sa tak nedostali do ohrozenia života, no podľa polície „obe deti hystericky plakali“. Na tiesňovú linku zavolali náhodní okoloidúci, ktorí sa obávali o zdravie oboch detí.

„Všemožne sme sa snažili upokojiť ich. Matka sa vrátila asi po pätnástich minútach,“ opísala zástupkyňa šerifa Kim Myers, ktorú tiež vyslali na miesto. Priznala sa, že si s priateľom odskočila na opačný koniec parkoviska a oddávali sa orálnemu sexu. Polícia ju okamžite zatkla za opustenie zverenej osoby a po zložení kaucie vo výške 5-tisíc dolárov na slobode čaká na súd.

To však nebol jediný zásah polície v Lake Charles v ten horúci letný deň. Onedlho ich zavolali k ďalším opusteným deťom v aute pred iným nákupným strediskom. „Ďalšia žena nechala v aute tri deti a odišla nakupovať. Tentokrát ani neotvorila okná. Vo vozidle sme namerali 54 stupňov,“ opísala Kim Myers. Policajtom sa našťastie podarilo auto otvoriť včas. Dve z detí vo veku 11 mesiacov a 2 roky boli priviazané v autosedačkách a tretie päťročné sa hralo s kľúčom v zapaľovaní. Matku, 26-ročnú Faith D. LaFleur rovnako zatkli a obvinili z troch prípadov krutosti spáchanej na deťoch. Jej kauciu sudca stanovil na 100-tisíc dolárov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu