Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Detaily prvého sexu: Speváčka z markizáckej SuperStar už nie je panna!

Markéta Konvičková od čias SuperStar dospela. Zobraziť galériu (6)
Markéta Konvičková od čias SuperStar dospela.

PRAHA - Verejne o prvom milovaní! Markéta Konvičková (20) sa zviditeľnila v speváckej šou SuperStar. V čase svojho účinkovania mala 15 rokov a celkom logicky sa jej posteľové intímnosti ešte netýkali. Medzitým však blondínka dospela a sexuálnu skúsenosť už má za sebou. Prekvapujúce je, že pred kamerami sa podelila aj o detaily tohto zážitku.

Z dievčatka je príťažlivá žena! Markéta Konvičková sa v roku 2009 ako 15-ročná zúčastnila markizáckej Superstar. Dnes je z nej už dospelá žena, ktorá pomaly zbiera aj sexuálne skúsenosti. Blondínka sa dokonca o svojom prvom intímnom zážitku rozrozprávala pre český Blesk v rozhovore, ktorý sa nakrúcal aj na kameru. 

„No, už je to po. Proste som vycítila, že je to ten správny moment a stalo sa. Neľutujem to,” povedala Markéta o momente, kedy stratila svoje panenstvo. V posteli sa ako 18-ročná ocitla s mužom, s ktorým chodila niekoľko mesiacov, no poznala ho už oveľa dlhšie. 

Hoci blondínka spočiatku pri tejto téme tvrdila, že je to príliš súkromná záležitosť, nakoniec prezradila aj to, či sa v posteli chránila. „S kondómom to nebolo. Brala som tabletky a beriem ich doteraz,” netajila Konvičková. Nechajme sa prekvapiť, akých priznaní sa od mladej speváčky ešte dočkáme... 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu