Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Žena zažila šok svojho života: Z tohto padla v múzeu na zadok!

Návštevníčku Zobraziť galériu (2)
Návštevníčku "žralok" vystrašil na smrť (Zdroj: YouTube)

WASHINGTON - Takéto šoky môžu slabším povahám privodiť infarkt. Neznáma žena z videa bola nedávno navštíviť múzeum vo Washingtone a tak skoro na chvíle strávené v ňom určite nezabudne. Jej vnúčatá si z nej totiž pekne vystrelili. Pozerajte, ako.

Pred niekoľkými dňami sa na internete objavilo pre niekoho vtipné, pre iného škodoradostné, video. Jeho hlavou hviezdou je Američanka, ktorá sa spolu so svojimi vnúčatami vybrala do Medzinárodného špionážneho múzea v hlavnom meste USA, aby si pozreli výstavu "50 rokov Bondových zloduchov".

Deti ju vyzvali, aby zaklopala na počítačový panel, ktorý vyzerá ako sklo akvária. Žena sa najprv nesmelo dotkla obrazovky, no keď sa nič nedialo, posmelená tak urobila ešte niekoľkokrát.

Zrazu sa z ničoho nič zjaví žralok a narazí hlavou do pomyselného skla. Sprievodné zvukové efekty pridali ešte viac celej situácii na dramatickosti. Žena sa tak zľakla, že od strachu vykríkla a padla na zadok na zem. "Panebože, vystrašila som sa na smrť," povedala popri tom, ako pomaly vstávala na nohy.

Žena zažila šok svojho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Video si od konca júna pozreli už desaťtisíce užívateľov. Mnohým z nich bolo dobehnutej ženy ľúto a napísali, že by v podobnej situácii zrejme zareagovali rovnako.

"Žralok" v múzeu nastrašil návštevníčku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu