Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VIDEO Ženám zachraňuje bradavky: Cestujú za ním aj tisíce kilometrov, štát im to preplatí!

Caitlin Kiernanová sa rozhodla žiť opäť ako normálna žena, v čom jej má pomôcť práve Vinnie Myers. Zobraziť galériu (12)
Caitlin Kiernanová sa rozhodla žiť opäť ako normálna žena, v čom jej má pomôcť práve Vinnie Myers. (Zdroj: YouTube)

ANNAPOLIS - Tetovanie je vo svete čoraz obľúbenejšia forma „zdobenia“ vlastného tela. Niektorí sa nechávajú tetovať, lebo nechcú na niečo či niekoho zabudnúť alebo chcú mať svojich blízkych jednoducho stále so sebou. Potom je tu skupina ľudí, ktorí majú na tele jazvy a chcú ich nejakým spôsobom prekryť. Tatér menom Vinnie Myers sa špecializuje na niečo podobné.

Pomáha špeciálne ženám, ktoré kvôli zákernej rakovine prsníkov prišli o bradavky, resp. o dvorce okolo bradaviek. Ženy trpia svojím nedostatkom a kvôli lepšiemu pocitu sú ochotné cestovať aj tisíce kilometrov. Vinnie sa od roku 2001 špecializuje na 3D tetovania bradaviek, vlastní malý salón v Marylande.

Caitlin Kiernanová sa rozhodla
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: YouTube)

Caitlin Kiernanová spolu s redakciou New York Times absolvovala dlhú cestu, aby opäť nadobudla svoje sebavedomie. Myers vo videu priznáva, že to nie je to, čo chcel robiť: „Mávam okolo 1500 až 2000 klientok ročne. Stále ma prekvapuje, koľko ľudí má rakovinu prsníka.“

Caitlin Kiernanová sa rozhodla
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: YouTube)

Caitlin presne vie, prečo sa rozhodla nechať si dvorce a bradavky vytetovať: „Chcem sa cítiť komfortne nahá. Chcem vyzerať normálne, chcem sa opäť cítiť normálna.“ Uznáva, že najdôležitejšie bolo operáciu a liečenie prežiť, no veľa žien sa potom dostane do bodu, kedy sa snažia prejsť cez to všetko. Práve Vinnie im dáva nádej, že všetko bude v poriadku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu