Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Syn ako osemročný sľúbil otcovi, že mu splní sen: Pozrite sa, čo Rogera dojalo k slzám!

Dojatý Roger so synom Mikeom
Dojatý Roger so synom Mikeom (Zdroj: Foto: youtube)

LOUISVILLE - Keď bol Mike King ešte malý chlapec, sľúbil svojmu ockovi, že mu k jeho 57. narodeninám kúpi vysnívané auto Chevrolet Bel-Air z roku 1957. Prešlo niekoľko dlhých rokov a syn na svoj sľub nezabudol. Milovanému otcovi auto naozaj k narodeninám kúpil. Pozrite si dojemnú reakciu otca, ktorá vám vženie slzy do očí.

Mikeov otec Roger pochádza z mnohopočetnej chudobnej rodiny v Kentucky. Rodičia vychovávali okrem neho aj jeho šesť ďalších súrodencov. Vždy sníval o tom, že raz bude vlastniť auto „bohatých“ Chevrolet Bel-Air z roku 1957. Ako dospelý sa zveril so svojím tajným snom synovi. Mike mal vtedy osem rokov. Milovanému ockovi sľúbil, že keď bude veľký, auto mu kúpi na 57. narodeniny. Mohlo by sa zdať, že chlapček na svoj sľub zabudol. No nestalo sa tak. Uplynulo niekoľko dlhých rokov až sa z chlapca stal dospelý muž a sen otcovi splnil.

Mike povedal, že pre auto cestoval pred dvoma rokmi do New Hampshire. Od vtedy ho skrýval v garáži a čakal na otcove 57. narodeniny.  

Video zachytáva dojemný okamih, keď zaneprázdneného otca osloví syn, že má pre neho prekvapenie. Roger zbadá v garáži vysnívané auto a naradostnený vrúcne objíme milovaného syna. Jeho reakcia dojme aj vás.   

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu