Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rocková legenda Drapák hral poker na Hennessy Poker Cup-e!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: David Duducz)

Pred dvoma týždňami úspešný pokrový turnaj Hennessy Poker Cup poctili svojou návštevou člen legendárnej Metalindy – Paľo Drapák s manželkou Janette. Celý Concord Club sa vďaka eventovej agentúre Cherry&Cherry zmenil na rockový raj.

Bar bol prerobený na rockový štýl, premietali sa  rockové koncerty a obsluhovali čašníčky v rockerských oblekoch. Atmosféru podčiarkol aj známy gitarista Samuel Kovács, ktorý celý večer sprevádzal hráčov pokru svojimi rockovými baladami.

Hennessy Poker Cup je známy svojou príjemnou a komornou atmosférou. Pre každého návštevníka je za každým pri vstupe pripravený welcome drink v podobe luxusného francúzskeho koňaku Hennessy, ktorý je obľúbený po celom svete. Na potešenie oka tieto drinky rozdávajú sexy Playboy zajačiky, ktoré sa ochotne s každým odfotia pri fotostene. Pre hráčov je pripravené aj občerstvenie v podobe veľmi chutných chlebíkov, ktoré si pochvaľovali aj rockové legendy.

Hosť legendárnej formácie Metalinda, Paľo Drapák si spoločne s manželkou zahrali za benefičný cieľ, takže podporili zároveň dobrú vec. Okrem stretnutia so známymi osobnosťami a kvalitnou hrou, na víťaza čaká fľaša Hennessy, fotka na stene slávy a atraktívny prizepool. Pre výhercu celej série je pripravený 24-karátový pohár od svetoznámej sklárky Gordany Turuk.

Mediálnym partnerom Hennessy Poker Cupu je aj SpadePokerTV, ktorý prináša priaznivcom pokru reportáže z pokrových udalostí, ale tiež diskusnú reláciu, kde vystupuje v úlohe moderátora skúsený pokrový hráč Martin “Yegon” Dragúň. Pozýva si zaujímavé osobnosti nielen slovenskej pokrovej scény. Tento mesiac navyše štartuje aj pravidelná spravodajská relácia, v ktorej sa diváci dozvedia najzaujímavejšie informácie zo sveta pokru za uplynulý týždeň. Sledujte na youtubovom kanáli SpadePokerTV alebo na facebooku.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu