Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Paľo Drapák šokovaný vlastnou ženou: Toto by od nej nikdy nečakal!

Príchod Paľa Drapáka na oslavu. Takýto ostal zaskočený. Zobraziť galériu (24)
Príchod Paľa Drapáka na oslavu. Takýto ostal zaskočený.

BRATISLAVA – Ostal poriadne zaskočený! Spevák Paľo Drapák včera večer oslavoval okrúhle jubileum - päťdesiatku. Jeho manželka Janette (44) si pre neho pripravila prekvapenie, z ktorého zostal doslova v šoku. Čo blondínka vyparatila?

Priviedli ho do rozpakov! Spevák Paľo Drapák včera večer neplánovane oslávil päťdesiatku. Jeho manželka Jannette totiž spolu s kamarátkou - bývalou farmárkou Boženou Candrákovou, pripravila potajme prekvapenie. Dámy mu spoločne zorganizovali narodeninovú párty.

Drapáková držala manžela niekoľko týždňov v domnienke, že vo štvrtok večer ide hrať na charitatívne podujatie pre postihnuté deti. Keď však konečne dorazil na očakávané vystúpenie, ostal v nemom úžase. Namiesto detí ho vítali všetci jeho blízki, ktorí mu prišli potriasť rukou ku krásnemu jubileu. „Ty kokos, toto nie je možné,“ zneli jeho prvé slová plné údivu.

Po opadnutí prvotných emócií sme hudobníka vyspovedali. Mal som dnes vystupovať na benefičnej akcii pre telesne postihnuté detičky. Na podujatie som išiel s obrovskou zodpovednosťou. Snažím sa nikdy neodmietnuť takúto akciu. Keď som vstúpil dovnútra, myslel som, že dostanem infarkt. Ja som osoba, ktorá dá málokedy na sebe vidieť stres, ale toto ma fakt dojalo, prezradil nám Drapák. Ako sám priznal, tisli sa mu slzy do očí. „Málokedy plačem, ale teraz hej. Nerád oslavujem, ale teraz, keď som tu so svojimi kamarátmi, som šťastný,“ dodal čerstvý päťdesiatnik, ktorý si dal predsavzatie, že prestane fajčiť.

Na oslávenca sa po odspievaní narodeninovej skladby všetci prítomní ihneď vrhli s darčekmi. Paľo si nestihol z pleca ani zložiť gitaru. Medzi gratulantmi nechýbali expolitička Zuzana Plháková s manželom, bývalá misska Ivana Christová, znalec ženskej krásy Jozef Oklamčák, niekdajšia hokejová hviezda Jozef Golonka, či spevák Igor Kmeťo. Zábery z podujatia nájdete v našej GALÉRII>>

VIDEO: Príchod Paľa Drapáka na utajenú oslavu. Takýto ostal zaskočený!

Drapákova oslava

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu