Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialenec (35) v amoku s mačetou v ruke naháňal deti: VIDEO Osem z nich skončilo v nemocnici!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia, YouTube)

MACHENG - Desivý deň prežili deti a ich rodičia v základnej škole v čínskom meste Macheng. 35-ročný šialenec z ničoho nič začal naháňať prvákov a druhákov s mačetou v ruke. Okamžite sa spustila panika a prítomní začali utekať, čo im stačili. Niektorým sa to nepodarilo, pretože až 8 detí muselo kvôli zraneniam putovať do nemocnice. Celé vyčíňanie zachytila kamera.

Nechutná scéna sa odohrala pred niekoľkými dňami v čínskej provincii Hubei a dotyčný sa mal volať Chen Zuihang. 35-ročný muž z ničoho nič začal naháňať malé deti v škole. Tie sa rozutekali s úmyslom zachrániť si vlastný život.

Zatiaľ nie je jasné, čo bol dôvod útoku. Špekuluje sa, že muž bol mentálne narušený alebo mu jednoducho praskli nervy. Ale bezhlavo naháňať deti s mačetou je už poriadna šálka kávy.

Šialenec (35) v amoku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia, YouTube)

V Číne nie sú násilné útoky ničím výnimočné. V tomto prípade bolo zranených až osem detí vo veku od 6 do 8 rokov. Podľa polície však nikto pri tomto vyčíňaní neprišiel o život. Rodičia si odnášali svoje deti v šoku odnášali domov.

Čína sprísňuje bezpečnostné opatrenia na školách. Útoky na bezbranné deti nie sú ojedinelé.

Takto naháňal šialenec s mačetou deti v škole

Podobné incidenty sa v Číne opakujú. Ešte prednedávnom partia ôsmich ozborjených mužov napadla žiakov po ceste domov, pričom jedného zabila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu