Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Bratia vyháňali ducha z vlastnej mamy: Rituálna smrť nie je to najkrutejšie, čo jej spravili!

Traja synovia jedli vlastnú matku Zobraziť galériu (5)
Traja synovia jedli vlastnú matku (Zdroj: Foto: Dennis Arcon)

FILIPÍNY – Neuveriteľná surovosť kanibalov. Traja bratia jedli vlastnú matku po tom, čo ju rituálne surovo zavraždili mačetami, pretože z nej vyháňali zlých duchov. Hororová udalosť sa stala na Filipínach v dedine Ampatuan. Odhaliť beštiálnu ohavnosť sa podarilo susedom. Boli vydesení zo šialených zvukov, ktoré vychádzali z chatrče, preto kontaktovali políciu.

Policajti dorazili na miesto ohavností a ostali v šoku. V dome našli bezvládne telo Musala Amil (56), ktoré bolo totálne zmasakrované, niektoré časti tela úplne chýbali.

Bratia vyháňali ducha z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Vyšetrovatelia tvrdia, že traja bratia Dante (35), Paroy (21) a Ibrahim (18) mali najprv matku brutálne mačetami zavraždiť a z mŕtveho tela tak mali jesť vnútornosti a surové mäso. Kanibali však popierajú, že by matku zabili.  

Bratia vyháňali ducha z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Dennis Arcon)

Ako uvádza filipínska televízia, bratia povedali, že sa z tela matky snažili vyhnať zlého duchu, ktorý spôsobil jej chorobu. Faktom však je, že mŕtvej matke chýbali časti tela. Vlastní synovia jedli surové materské vnútornosti a mäso, akoby boli zvieratá.

Bratia vyháňali ducha z
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Daily Mail)

Muži zákona sa teraz zaoberajú udalosťami, ktoré viedli ku krvavému brutálnemu činu troch bratov. Rituálne vraždenie sa malo stať ešte minulý týždeň. Polícia momentálne zisťuje, či kanibali netrpia duševnou poruchou, pretože v minulosti sa v ich rodine takéto ochorenie vyskytovalo. Nevylučujú však ani vplyv drog, ktoré by viedli k hrozivému skutku. Podozriví v blízkej dobe absolvujú drogové testy.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu