Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ambície mladých ľudí

Voľte slušnosť! VOĽTE stranu TIP! Zobraziť galériu (5)
Voľte slušnosť! VOĽTE stranu TIP! (Zdroj: Tip)

Strana s najmladšími členmi TIP (Tvoríme inú politiku) predstavuje horúcich kandidátov do eurovolieb, ktoré sa uskutočnia už v sobotu 24. mája. Okrem hlavného lídra kandidátky, Michala Bubána, budú stranu reprezentovať aj ďalší ambiciózni mladí ľudia, ktorých cieľom je dosiahnuť pozitívne zmeny.

Oliver Domaracký
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip)

Oliver Domaracký  (25 rokov)

Do eurokastingu strany TIP sa zapojil mladý reper Rétos z Bratislavy, ktorý získal dostatočný počet hlasov a  stal sa tak jedným z 13 oficiálnych kandidátov strany do nadchádzajúcich eurovolieb. Ako europoslanec chce presadiť vyčlenenie finančných prostriedkov na výstavbu nájomných bytov pre mladé rodiny, zlegalizovanie  marihuany na lekárske a rekreačné účely, odstránenie nadmernej byrokracie a regulácie a chce bojovať  proti jednotnej dani v EÚ. Mladý reper v rámci kampane nahral skladbu „Máme to v rukách“, kde vyjadruje svoj postoj a vyzýva mladých ľudí k zmene. 

Aneta Budi
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip)

Aneta Budi (33 rokov, Košice-okolie)

Do Európskeho parlamentu sa chce dostať najmä preto, že mladí ľudia nemajú podľa nej v euroštruktúrach dostatočné zastúpenie. Nehovorí o kompletnej generačnej výmene, ale vidí priestor na „odstránenie skamenelín“. Chcela by pomôcť aj svojmu regiónu (pochádza z východu). Stretáva sa s podporou a pochopením, ale i s nevôľou tých, ktorým súčasný stav vyhovuje. 

Ivana Augustínska
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip)

Ivana Augustínska (26 rokov, Košice)

V politike sa chce angažovať z dôvodov, ktoré trápia nielen ju, ale aj mnohých ďalších obyvateľov Slovenska. Tvrdí, že politika sa zmení, keď zmeníme politikov. Vie, že zmena nepríde sama a ani ľahko. Svoju krajinu, svoju domovinu má rada, a preto sa chce osobným pôsobením reálne podieľať na tvorbe novej lepšej budúcnosti pre deti a pre všetkých občanov Slovenska.

Juraj Tilesch
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip)

Juraj Tilesch (28 rokov, Trenčín)

Vysoké školstvo, pedagógovia, študenti, mladí ľudia. Témy, ktoré ho prioritne zaujímajú. Chce zastupovať záujmy mladých a moderne založených ľudí tak, aby sa európske zmeny diali v prospech a nie na úkor Slovenska. Taktiež chce bojovať za lepšie podmienky pre strednú a staršiu generáciu. Jeho skúsenosti zo školského prostredia a jeho osobné poznatky sú kľúčom k naplneniu tohto cieľa. Hnacím motorom spoločnosti sú mladí, avšak nemožno pripustiť, aby sme nechali trpieť núdzou ani tých ostatných.

Viac informácií:
http://strana-tip.sk/
www.facebook.com/StranaTIP

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu