Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Príďte voliť!

Príďte voliť! Zobraziť galériu (3)
Príďte voliť! (Zdroj: PR článok)

StranaTIP stojí od svojho vzniku pred najväčšou udalosťou – uchádza sa o priazeň vo voľbách do Európskeho parlamentu. Jej predseda Tomáš Hudec hovorí o skúsenostiach a reakciách verejnosti, ale i médií na aktivity, ktoré strana realizuje od januára tohto roku.

„Kamkoľvek sme doposiaľ prišli,  vyjadrovali nám širokú podporu s komentármi: ´Mladí, už bolo načase!´ alebo ´A kde ste boli tak dlho!?´.  Vždy nás potešili výroky, ktoré podporovali aktivitu a záujem mladých o dianie.  Útoky na nás z ľavej i z pravej strany politického spektra však nenechali na seba dlho čakať. Premiér kritizoval vznik nových politických strán a dokonca vyzval občanov voliť len tzv. štandardné politické strany. Podľa nás sú to len tie, s ktorými sa vie napokon vždy v zákulisí dohodnúť! Útoky sprava sme tak isto čakali, ale na oveľakultivovanejšej a argumentačne vyspelejšej úrovni.

Najprv nás obvinili, že sme rozbíjači pravice a keď sme sa im vysmiali, že niečo tak rozbité sa už viac rozbiť ani nedá, zmenili taktiku. Hľadajú  nové nezmyselné invektívy. Naša strana sa riadi predovšetkým heslom slušnosť,  tolerancia a kompromis, a preto sa vyhýbame akýmkoľvek arogantným reakciám. Pána premiéra týmto verejne vyzývame, aby odvolal alebo korigoval svoj vrcholne diskriminačný výrok o tom, že občania vo voľbách do Európskeho parlamentu by mali voliť tzv. štandardné politické strany. Strana TIP je legitímnou politickou stranou, spĺňame všetky zákonné predpoklady a nevidíme dôvod na takúto diskrimináciu.

Ďalšia šanca o 5 rokov

Nebolo ľahké mediálne sa presadiť. Dostať sa do televízie alebo prilákať akúkoľvektelevíziu na našu tlačovku bolo prakticky nemožné. Povolenie čo a komu odvysielať totiž blokuje mediálny komplot matadorov vládnucej strany a vlastníkov médií. Naša kampaň sa výrazne líši od všetkých ostatných politických strán. Nájdete v nej vážne i úsmevné momenty, karikatúry a rádiospoty pre všetky generácie. Za povšimnutie stojí aj hudobné turné jedného z kandidátov.

Preto pár dní pred voľbami vás chcem všetkých vyzvať, aby ste 24. mája prišli voliť! Ak chcete, aby malo Slovensko v Európskom parlamente zastúpenie mladej, vzdelanej, ambicióznej generácie, odhodlanej meniť veci k lepšiemu, príďte voliť stranu TIP. Ďalšiu šancu na takúto voľbu budete mať o 5 rokov. Nepremeškajme ju spoločne!“ Tomáš Hudec, predseda strany TIP.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu