Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Medicínska záhada: Tehotnej dievčine (20) nenarástlo brucho a zrazu porodila!

Sophie napravo v 7. mesiaci tehotenstva Zobraziť galériu (3)
Sophie napravo v 7. mesiaci tehotenstva (Zdroj: parentdish.co.uk)

DOVER - Dvadsaťročnú Britku nedávno vytrhla zo spánku silná bolesť chrbta. Ani vo sne by si nepomyslela, že o pár hodín neskôr bude v náručí držať svoje prvé dieťa. Bola totiž tehotná, hoci o tom do poslednej chvíle vôbec netušila. Asi si hovoríte, ako je to možné, ale po prečítaní článku možno pochopíte.

Sophie Aldrigová žila ešte donedávna tak, ako hociktorá jej kamarátka. Chodila na večierky, oslavovala, pila. A pritom nemala ani potuchy o tom, že pod srdcom nosí dieťa. Jej telo totiž nevykazovalo žiadne symptómy gravidity.

"Viem, že to asi znie hlúpo, ale fakt som nevedela, že som tehotná. Vôbec som nepociťovala rannú nevoľnosť, nenarástlo mi brucho, nemávala som divné chúťky a celých takmer deväť mesiacov som nosila rovnaké oblečenie veľkosti 38," povedala webu denníka Daily Mirror.

Sophie v ôsmom mesiaci tehotenstva
Zobraziť galériu (3)
Sophie v ôsmom mesiaci tehotenstva  (Zdroj: parentdish.co.uk)

Pred pár týždňami Sophie prebudila bolesť chrbta. Mala akurát dostať menzes, takže si myslela, že to bude príčina jej ťažkostí. Keď sa jej stav nelepšil, odviezla ju mama na druhý deň do nemocnice. Tam lekár pacientke pichol injekciu proti bolesti a predpísal jej lieky na spanie.

Krátko po príchode domov sa však dievčine pohoršilo a sanitka ju musela previezť späť do nemocnice. O necelú polhodinu neskôr porodila zdravého chlapčeka, ktorého pomenovala Thomas. Sophie bola z toho všetkého v úplnom šoku. Nemala ani pripravenú žiadnu detskú výbavu. O to sa nakoniec postarali jej rodičia a priatelia.

Medicínska záhada: Tehotnej dievčine
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: parentdish.co.uk)

"Svojím spôsobom som rada, že sa to všetko stalo. Thomasa by som nevymenila za nič na svete. Zvyknem mu hovoriť "môj malý zázrak"," dodala šťastná mamička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu