Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chcete vedieť, či máte dokonalého partnera: Dajte mu tieto tri otázky a zistite to!

 Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

CAMBRIDGE – Vedcov zaujíma skutočne hocičo a dobre sa im darí dokazovať, že matematika je prítomná všade. Najnovšie prišli v skutku s originálnym výpočtom. Matematici totiž zistili, čo by ste sa mali pýtať partnera, keď hľadáte skutočnú, pravú lásku. Keď si myslíte, že na prvom rande máte zisťovať partnerove záľuby, či životné ciele, veľmi sa mýlite.

S originálnym výpočtom prišli vedci z Harvardovej univerzity. Matematici sa rozhodli vypočítať, čo sa máte pýtať potenciálneho partnera, keď hľadáte pravú lásku, aby váš vzťah vydržal. Otázky vás určite zaskočia a zaručene neuhádnete, o aké ide.

Vedci z Harvardovej univerzity stoja za najrýchlejšie rastúcou zoznamkou OK Cupid. Prišli s novou štúdiou, v ktorej odhaľujú tri otázky, ktoré podľa nich rozhodujú o tom, či sa s partnerom k sebe hodíte a či váš vzťah vydrží. Určite by vám nenapadlo, že ide o tieto tri otázky:

1. Máš rád/a horory?

2. Cestoval/a si niekedy sám/sama po cudzej zemi?

3. Nebola by to zábava hodiť všetko za hlavu a ísť žiť na plachetnicu?

Matematickí experti vytvorili akýsi zoznamovací algoritmus kompatibility, podľa ktorého, ak s partnerom odpoviete na tieto otázky rovnako, hodíte sa k sebe a váš vzťah má potenciál. Hovoria, že ak nájdete niekoho, kto na otázky odpovie úplne rovnako ako vy, našli ste pre seba dokonalého partnera.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu