Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prvé intímne FOTO: Miliardárska dcéra porodila bossovi F1 nádhernú vnučku!

Tamara Ecclestone krátko po pôrode už stihla zverejniť intímne fotky so svojou maličkou dcérkou Sophiou. Zobraziť galériu (9)
Tamara Ecclestone krátko po pôrode už stihla zverejniť intímne fotky so svojou maličkou dcérkou Sophiou. (Zdroj: Instagram)

LONDÝN – Už je z nej hrdá a očarujúca mamička! Zatiaľ čo mladšia sestra Petra svoj pôrod pred médiami dokonale ututlala, Tamara Ecclestone (29) zvolila presne opačnú cestu. Len čo sa trochu zotavila z pôrodu, už sa so svojím pokladom vrhla pred objektív. Na svoj maličký uzlík šťastia však môže byť právom pyšná. Na svet totiž priviedla zdravú a prekrásnu dcérku, veď posúďte sami.

Klan bossa F1 sa rozrástol o ďalšiu krásavicu! Hoci zvyšné dve dcéry okolo svojich ratolestí nikdy žiaden mediálny rozruch nerobili, prostredná Tamara Ecclestone už stihla informovať celý svet. „Vitaj na svete, Sophia, naše krásne dievčatko. Narodená včera s váhou 2977 gramov. Nikdy som necítila takú lásku ako teraz,“ reagovala dojatá brunetka prostredníctvom svojho účtu na sociálnej sieti. A s odstupom niekoľkých hodín od pôrodu sa podelila aj o prvé intímne zábery.

Tamara sa ešte v nemocnici nechala zvečniť tak, ako to u nej býva zvykom – dokonale upravená a tak trochu provokujúca. Nahé telo si zakrývala perinou a svoj takmer trojkilový poklad si túlila na hrudi. Na ďalšej fotke pribudol aj jej manžel Jay Rutland. „Navždy traja mušketieri. Milujem svoju malú rodinku,“ napísala do komentára.

Aj keď známa milionárka vyzerá na popôrodných záberoch ukážkovo, podľa jej hovorcu v nemocničnej izbe nebol prítomný žiaden štylista. Jej prvú fotku vraj vyhotovil samotný novopečený otecko svojím mobilným telefónom. Ak by sa táto informácia zakladala na pravde, bežné ženy by zrejme mali o dôvod navyše zelenieť závisťou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu