Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Milionár ukrýval v trezore čokoládu!

Milka Oreo Zobraziť galériu (2)
Milka Oreo (Zdroj: PR)

Čokoláda nad zlato. Tak by sa mohol volať príbeh o švajčiarskom milionárovi. Z jeho vyhoreného sídla boli minulý týždeň zachránené neporušené balíky čokolád.

Minulý týždeň bolo v kopcoch pri švajčiarskom mestečku Dobrotten veľmi rušno. Aj napriek usilovnej snahe miestnych dobrovoľných hasičských spolkov ľahla popolom horská vilka vyhláseného mecenáša Hildebrandta Feina.

 

„Plamene ožiarili celé údolie ako ohňostroj. Ľudia spontánne vybehli zo svojich domovov a pomáhali požiarnikom hasiť. Pan Fein je tu veľmi obľúbený, takže sa do záchranných prác zapojil skoro každý. S rozzúreným živlom sme viedli statočný, ale nerovný boj,” povedal k tomu starosta mestečka Günter Liebe.

 

V dobe požiaru pobýval majiteľ vily Hildebrandt Fein na zraze mozartistov v brazílskom meste São Paulo. Akonáhle se k nemu doniesli poplašné správy zo Švajcarska, okamžite naskočil do svojho prúdového vznášadla a vyrazil do Európy. Do Dobrottenu dorazil práve vo chvíli, keď sa podarilo dostať plamene pod kontrolu. Z jeho milovanej vilky však nezostalo takmer nič.

 

Aké však bolo prekvapenie miestnych, keď Fein nechal z obhorených trosiek vytiahnuť obrovský trezor a pred zrakmi verejnosti ho osobne otvoril. „Berte si,” vyzval ohromených obyvateľov. Šokovaný dav hľadel na trezor plný neporušených balíčkov čokolád Milka Oreo!

 

„Dopočul som sa o obetavosti miestnych, ktorí pomáhali hasiť požiar. Ako poďakovanie som sa pre začiatok rozhodol rozdať rodinné zásoby čokolády Milka Oreo,“ povedal Fein na tlačovej konferencii. A ako sa čokoláda dostala do trezoru? „Milka Oreo je tak neodolateľná, že sme ju museli schovávať sami pred sebou. Klasické skrýše už nefungovali, hneď sme všetko zjedli,“ smeje sa. „Najdôležitejšie v živote je aj tak jemnosť a umenie vychutnať si to dobré. Čokoláda Milka Oreo, to je to pravé rodinné zlato!“ dodáva.

 

Tento článok je samozrejme vymyslený, ale ak vás pobavil, môžete skúsiť vyhrať balíček dvojnásobne neodolateľných tyčiniek a čokolád Milka Oreo. Stačí navštíviť aplikáciu „Ako vzniká Milka Oreo“, zahrať si skákaciu hru a vydať sa na dobrodružnú cestu unikátnej čokolády, lemovanú tými najlepšími prísadami. Milka Oreo – dvojnásobne neodolateľná.

 

- reklamný článok -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu