Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Z realitných agentov smilníci: VIDEO z domu, ktorý nepredali, ale v ňom sexovali!

Zahrievacie kolo v hale Zobraziť galériu (3)
Zahrievacie kolo v hale (Zdroj: YouTube)

NEW JERSEY - Nahnevaný majiteľ domu v americkom štáte New Jersey poriadne zahanbil dvoch pracovníkov realitnej kancelárie, ktorí ho mali predať. Viac ako o prípadných záujemcov sa totiž zaujímali jeden o druhého. Ich sexuálne eskapády sú natočené na videu ako dôkaz.

Richard Weiner pozná pracovníkov realitnej kancelárie Roberta Lindsayho a Jeannemarie Phelanovú od roku 2010. Neskôr sa im zdôveril, že chce predať svoj dom. Koncom roka 2011 podpísali zmluvu s tým, že ponúknu na trhu nehnuteľností za 650 tisíc dolárov (470 tisíc eur).

Lenže záujemcovia o dom sa akosi nehrnuli. Weiner začal mať po čase podozrenie, a tak nainštaloval dovnútra kamery. Tie odhalili hroznú vec. Phelanovú a Lindsayho natočili, ako v dome sexujú. Nie raz ani dvakrát, ale desaťkrát! Najprv sa objímali a bozkávali v kuchyni a v hale, potom sa premiestnili do spálne a milovali sa na manželskej posteli.

Z realitných agentov smilníci:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Z realitných agentov smilníci:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Zhnusený majiteľ domu zažaloval hriešnu dvojicu a žiada náhradu škody za "porušenie dôvery klienta, narušenie súkromia, spôsobenie citovej traumy, porušenie zmluvy a iných priestupkov". Podľa neho nehnuteľnosť príliš nadcenili, čím zaistili, že sa nepredala a oni ju tak mohli využívať na svoje sexuálne hrátky. Realitná kancelária Coldwell Banker Residential Brokerage, pre ktorú Robert a Jeannemarie pracovali, ich medzitým prepustila z dôvodu porušenia etického kódexu. 

Smilníci kontrovali a podali na Richarda protižalobu. Žiadajú od neho milión dolárov za to, že sa ich údajne snažil kontroverznými zábermi vydierať. To Weiner rezolútne popiera. Nahnevaný sa navyše rozhodol video poskytnúť programu Inside Edition, ktoré ho pred pár dňami aj odvysielalo.

Realiťáci prichytení pri sexe v dome

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu