Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sex na VIDEU bavil celú krčmu: Kolegovia poisťováci si to poriadne rozdávali v kancelárii!

Ani tónované okná ich neukryli Zobraziť galériu (3)
Ani tónované okná ich neukryli (Zdroj: YouTube)

CHRISTCHURCH - Žena z Nového Zélandu sa ide od hanby prepadnúť pod zem, hoci by sa takto mal skôr cítiť jej manžel. Nedávno bol totiž prichytený pri tom, ako si to rozdáva v kancelárii so svojou kolegyňou. Video obletelo svet.

Medzi dvoma pracovníkmi poisťovne Marsh Ltd na Južnom ostrove to poriadne iskrilo. Vášeň ich jedného dňa premohla a vrhli sa na seba priamo v kancelárskych priestoroch. Boli ale pri tom veľmi neopatrní a nezatiahli rolety, takže si ich sexuálne aktivity mohli naživo pozrieť návštevníci baru Carlton, ktorý sa nachádza naproti. A nielen to. Nakrútili ich aj na video, ktoré potom škodoradostne zverejnili.

Sex v kancelárii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Sex v kancelárii
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"V krčme hrala kapela, ale nikto ich nepočúval. Všetci sme sa pozerali na súložiaci pár. Bolo im úplne jedno, že sa na nich pozeráme, vôbec si nás nevšímali. Keď bolo po všetkom, popíjali spolu víno. Dobre sme sa na nich pobavili, bol to zlatý klinec večera," okomentoval príhodu Alex Wilton.

Keď sa o tom dozvedela manželka neverného manažéra, s ktorým má dve deti, psychicky sa zrútila. Odvtedy neustále plače a skrýva sa pred svetom, pretože sa cíti strašne trápne. Milenci na druhý deň po "incidente" neprišli do práce a ani nedvíhali svoje telefony. Žena si dokonca vymazala profil na Facebooku. Hovorca poisťovne uviedol, že ide o "internú záležitosť" a nebudú ju preto komentovať. V pondelok ale informoval, že Marsh Ltd začalo vo veci vyšetrovanie.

"Spoločnosť je veľmi sklamaná zo správania našich dvoch pracovníkov. Ich konanie nereprezentuje konanie ostatných kolegov. Očividne si mysleli, že tónované okná zabránia tomu, aby ich aféra ostala v tajnosti," napísal vo vyhlásení spoločnosti jej riaditeľ Grant Milne.

Sex v kancelárii

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu