Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Toto je najnadržanejšia študentka: Britka (20) dá každý týždeň trom spolužiakom!

Elina miluje sex a patrične si ho užíva Zobraziť galériu (3)
Elina miluje sex a patrične si ho užíva (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Dvadsaťročná dievčina z Londýna sa stala víťazkou súťaže organizovanej online zoznamkou "Shag at Uni", ktorá hľadala najviac nadržanú študentku vo Veľkej Británii. Prvenstvo jej zaistil zoznam "zmapovaných" partnerov.

Pre niektorých môže Elina Desainová stelesňovať feministku, ktorá bojuje za právo žien užívať si život spôsobom, akým to robia muži. Iní ju majú za obyčajnú prostitútku. S jediným rozdielom - za sex neberie peniaze.

Tak či onak, študentka výpočtovej techniky na Exeter University túto dilemu asi nerieši. Jednoducho si užíva slobodu a na reči okolia nedbá. Keď sa nedávno konala súťaž s príznačným názvom Shag at Uni (Súlož na univerzite), neváhala a prihlásila sa do nej. A čuduj sa svete, vyhrala.

Toto je najnadržanejšia študentka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Na druhej strane to zas nebolo až také prekvapivé, pretože Elina má medzi spolužiakmi povesť hotovej nymfomanky. Za týždeň zvykne zvládnuť aj troch. Prvú cenu sa jej podarilo získať aj vďaka zoznamu s menami chlapcov, s ktorými sa už stihla vyspať. Je poriadne dlhý a niekedy namiesto mien z dôvodu zabúdania sexuálnej predátorky obsahuje len opis jej "obetí", píše portál metro.co.uk.

Toto je najnadržanejšia študentka:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Za svoje víťazstvo získala bývalá žiačka dievčenskej cirkevnej školy 500 libier (takmer 600 eur), debnu alkoholu a zásobu kondómov na celý rok. "Moji kamaráti sú rovnakí ako ja. Sme mladí, chceme sa zabávať. Nevidím na tom nič zlé," povedala Elina, ktorá pochádza z Lotyšska. Ktovie, čo na jej triumf hovoria učitelia, prípadne samotní rodičia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu