Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Nemecká nymfomanka (24) zabila svoje deti, aby mohla ísť sexovať do klubu!

Steffie Koppersová Zobraziť galériu (2)
Steffie Koppersová (Zdroj: Daily Mail)

WEEZE - Nemecká nymfomanka zabila dve svoje novorodeniatka, aby si mohla ísť užiť sex do swingers klubu. Ženu zatkli po tom, čo mŕtvolky detí objavil jej otec.

Steffie Koppersová (24) sa na Facebooku opakovane chválila návštevami sex klubu. V jednom z príspevkov napísala: "Som v swingers klube Kali. Sme tu tri krásne dámy, ale chceme mužov a žiadni tu nie sú!"

"Vyzerá to, ako by bolo niečo zlé na tom, keď žena ide sama do swingers klubu, aby získala uspokojenie od viac než jedného muža," znie ďalší. Polícia verí, že Koppersová, ktorá pracovala v miestnom úrade pre cestovný ruch, otehotnela práve v klube.

Žena žila na odľahlom statku so svojím otcom vo Weeze blízko Düsseldorfu. Tento týždeň v utorok, keď bola v práci, jej otec Heinz narazil na hrozný objav. Z jednej z mŕtvoliek už bola iba kostra, druhá bola zabalená v plachte. Okamžite zatelefonoval na políciu, ktorá jeho dcéru v práci zatkla.

"Priznala sa k tomu, čo sa stalo, ale nie je schopná nám zrozumiteľne vysvetliť, prečo," uviedol šéf vyšetrovateľov. Policajné zdroje oznámili, že bola "závislá" na chodení do klubu a nechcela deti, ktoré by ju "obťažovali".

Jeden z jej bratrancov pre denník Bild povedal, že bola obézna a mali viackrát podozrenie, že je tehotná. Ona však všetko poprela.

Nemecká nymfomanka (24) zabila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Polícia momentálne vypočúva klientov sex klubu, kam chodila, aby sa pokúsili odhaliť identitu mužov, s ktorými vrahyňa deti splodila. Vstupné do klubu pre chlapov pritom stálo približne 80 eur, pre ženy iba čosi vyše 10.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu