Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Romeo skončí vo väzení: Bol príliš dobrý v sexe!

Ilustračný obrázok
Ilustračný obrázok (Zdroj: yahoo.com)

PADOVA – Tak tomu neuveríte. „Úbohého“ Taliana zrejme uväznia na šesť mesiacov, pretože bol príliš dobrý v sexe. Kvôli slastnému stonaniu priateľky nemohli susedia spávať. Trest si však odpyká náruživý milovník Romeo (42).

Romeo Artemio Lori (42) bol odsúdený na šesť mesiacov po tom, čo ignoroval požiadavky svojich susedov, aby stíšil prejavy sexuálneho apetítu so svojou priateľkou. Zarážajúce je, že susedia sa sťažovali na stonanie jeho partnerky. „Pykať“ však musí hlavný aktér jej slastného vzdychania.

Susedia sa na pár neustále sťažovali, tak kontaktovali políciu. Muž so sexuálnym uspokojovaním svojej milovanej neprestal, preto sa dostal až pred súd. Taliansky milovník totiž ignoroval opakované žiadosti, aby zmiernil nasadené tempo náruživého milovania.

Ako uvádza mirror.co.uk, senát súdu vypočul minimálne dvanásť nahnevaných susedov v meste Padova. Dôvodili tým, že ich taliansky „žrebec“ terorizoval hlasnými zvukmi svojej partnerky.

Z celej kauzy vyšiel najhoršie práve Romeo. Po oznámení rozsudku vyhlásil, že bol potrestaný za to, že je v sexe príliš dobrý. Sudca však dospel k záveru, že požiadavky susedov sú „rozumné" a muža odsúdil na šesť mesiacov osamote vo väzení. Taliansky milovník sa proti rozsudku plánuje odvolať.     

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu