Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tak málo stačí ku šťastiu: Pozrite sa, ako sa bavia neskonale milé kozičky!

Kozičky sú vo svojom živle
Kozičky sú vo svojom živle (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ako málo stačí ku šťastiu, pomyslíte si určite pri pohľade na tieto bezstarostné kozičky. Načo nejaké komplikované zábavky, keď je naporúdzi kus plechu, na ktorom sa dajú stvárať iné akrobatické čísla.

Vonku sa už zjarnieva, slniečko nám čoraz častejšie ukazuje svoju tvár a táto energia pozitívne vplýva na všetko živé. Aj na malé stádo kôz, ktoré naďabili na kus plechu spočiatku vyzerajúceho ako niečo nepoužiteľné.

Lenže nie pre tieto hravé tvory. Okamžite si z neho spravili zábavku a dlhé minúty naň vyskakovali a balansovali ako rodení akrobati. Miestami sa na plechu ocitli až tri kozy. Plech sa v dôsledku toho ohýbal, čo sa rohatým zvieratám nesmierne páčilo.

Zábavné video má za niekoľko dní od svojho zverejnenia na serveri Youtube už takmer osem miliónov pozretí. Užívatelia si ho pochvaľujú a väčšina z nich píše, že im hneď zlepšilo náladu. Nechýbajú ani vtipné postrehy. Jeden napríklad napísal: "Toto video ma presvedčilo, že kozy by boli lepšími surfermi než väčšina ľudí."

Kozy šantia na plechu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu