Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Ufológ má vraj dôkaz, že na Merkúre žijú mimozemšťania: Toto je ich mesto!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: news.com.au)

BRATISLAVA - Pred takmer 40 rokmi svet šokoval objav "tváre" na Marse, nedávno to bol zase zvláštny útvar na Mesiaci a aby toho nebolo málo, autor kníh o UFO teraz tvrdí, že na Merkúre možno predsa len žijú nejakí tí "zelení" mužíčkovia. Podľa neho totiž fotky NASA ukazujú mesto na povrchu tejto planéty.

Scott Waring údajne na Merkúre odhalil novo postavené "štruktúry", ktoré nie sú poškodené žiadnymi prasklinami a ani pokryté špinou a prachom, ktorá by sa vytvorila v priebehu vekov. Usudzuje z toho, že budovy sú obývané.

Ufológ má vraj dôkaz,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: news.com.au)

Nie je to prvýkrát, čo bolo urobené takéto neortodoxné vyhlásenie. Aj pri "Tvári na Marse", fotografii, ktorá vznikla v roku 1976, sa našli rôzne štartovacie a pristávacie dráhy či dokonca pyramídy. Senzácia však trvala iba do chvíle, kým neprišli nové tromfy v podobe záberov s vysokým rozlíšením, ktoré odhalili iba prach, ako všade inde na Marse.

Netreba zabúdať ani na to, že stavba postavená na Merkúre, by musela byť neuveriteľne odolná, keďže rozdiely v teplote medzi dňom a nocou tu môžu činiť až 600 °C. Ide totiž o planétu, ktorá sa nachádza hneď pri Slnku a nemá žiadnu atmosféru, ktorá by zmiernila, alebo nejakým spôsobom distribuovala teplo, čo má za následok, že cez deň je tu až do 430 °C a v noci môže byť až - 170 °C.

Waringovi však stačia zväčšeniny satelitných snímok, ktoré sú tak neostré, že ťažko určiť, čo na nich vlastne je. On sa však domnieva, že ide o obrovský komplex stavieb vytvorených priamo na povrchu Merkúra a aby toho nebolo málo, našiel na nich aj ďalšiu zaujímavú tvár.

Ufológ má vraj dôkaz,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: news.com.au)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu