Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

V tomto hoteli naozaj straší: Kamery zachytili ducha, vyčíňal v bare!

Žeby naozaj duch?
Žeby naozaj duch? (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - V jednom austrálskom hoteli mali nedávno nečakaného návštevníka, ktorý jeho majiteľovi narobil poriadnu škodu. Išlo vraj o ducha, ktorý za sebou zanechal spúšť v podobe 27 rozbitých fliaš červeného vína.

V posledných týždňoch došlo v Carlisle Castle Hotel na predmestí Sydney, v Newtowne, k niekoľkým záhadným incidentom. V noci totiž niekto, alebo lepšie povedané niečo, rozbíja v tamojšej reštaurácii fľaše vína. V miestnosti pritom nikdy nikto nebol.

"Máme to všetko natočené na bezpečnostnej kamere. Dejú sa tu podivné veci, ktoré si nevieme vysvetliť," vyhlásil majiteľ Peter Bradbury pre denník Daily Telegraph. A barmani jeho slová potvrdzujú. Už viackrát zažili, že z ničoho nič padli z police na zem vínové poháre a sám od seba sa spustil výčap na pivo.

Bradbury poznamenal, že ak to bol duch, potom má veľmi vycibrený vkus. Zameral sa totiž na víno, ktoré sa predáva za 27 austrálskych dolárov (17 eur) za fľašu. "Očividne mu chutí červené víno. A ešte k tomu je aj vyberavý," dodal zo žartu.

Ľudia sa teraz dohadujú, čo by mohlo byť príčinou vyčíňania mystických síl. Vraj by mohlo ísť o ducha Peterovho predchodcu, Johna Hoya alebo bývalého zamestnanca, ktorému sa hovorilo Starý Pete.

Duch v hoteli rozbíjal víno

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu