Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pastor dostal znamenie od Boha, že príde niečo veľké: Na Zemi sa zjavil tento anjel!

Fotografia, ktorá vyvolala medzi veriacimi rozruch. Zobraziť galériu (3)
Fotografia, ktorá vyvolala medzi veriacimi rozruch. (Zdroj: cbs2)

KALIFORNIA - Kalifornský pastor Danny Goia a jeho manželka Daniela tvrdia, že dostali znamenie od Boha v podobe zahalenej ženy vznášajúcej sa na pozadí fotografie. "Môžem jasne vidieť tvár, jej vlasy ako aj závoj, ktorý ju zakrýva od hlavy až po päty," vyjadrila sa nadšená Daniela. O aký odkaz by malo ísť, sa presne nevie, ale dvojica sa už teraz teší na to, že príde niečo veľké a nevídané.

Pár, ktorý vedie First Romanian Pentecostal Church v Anaheime, prezradil, že snímka sa s k nim dostala prostredníctvom jedného z členov ich cirkvi. Televízne štáby ho však nedokázali presvedčiť, aby odhalil svoju identitu aj pred kamerami, a tak sa o ňom vie iba toľko, že sa volá Radu a záber urobil pred dvomi týždňami v sklade, keď sa snažil odfotografovať svojho kolegu. Na mobile sa však okrem neho objavila aj levitujúca postava nad jeho ľavým ramenom.

Pastor dostal znamenie od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbs2)

Radu odmieta, že by snímku nejako vylepšil a trvá na tom, že to nie je žiadny podvod. Okrem toho fotografia bola zhotovená na druhý deň po tom, ako boli Radu a jeho manželka v kostole pokrstení a zosobášili sa. Pre Danielu je to niečo úžasné a jej muž pastor Danny Goia dodal, že sa tak Boh snaží ľuďom odhaliť, že sa stane niečo veľké.

Podľa nich ide o správu od Boha, že nad novými členmi cirkvi bdie anjel strážny a Goia snímku vo švtrtok predstavil aj svojim ovečkám počas bohoslužby s tým, že sa majú pripraviť na čosi nevídané a najmä dobré.

Pastor dostal znamenie od
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cbs2)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu