Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VIDEO Mrazivé zábery z britskej krčmy: Za barom obsluhuje skutočný duch!

V krčme straší duch Zobraziť galériu (2)
V krčme straší duch (Zdroj: Foto: Google, YT)

BOLTON – Neuveriteľný šok zažil personál v jednej z najstarších krčiem vo Veľkej Británii. Ešte minulý týždeň v piatok ráno prišli zamestnanci do práce a ako obvykle aj vtedy kontrolovali zábery z bezpečnostnej kamery. Zhliadnuté VIDEO im však vyrazilo dych a razom spôsobilo behanie mrazu po chrbtoch. Pozrite sa, kto sa premával za barom.

Personál v jednej z najstarších krčiem Ye Olde Man a Scythe v Boltone v piatok ráno kontroloval záznam z bezpečnostnej kamery. Zrazu zistil, že kamery prestali nahrávať presne o 06:18.

Na zázname potom v zornom poli pri bare vidno blikajúcu temnú postavu. Vystrašení zamestnanci krčmy sú presvedčení, že v podniku straší a na zázname je natočený dôkaz o existencii ducha.

Ye Olde Man a Scythe v Boltone
Zobraziť galériu (2)
Ye Olde Man a Scythe v Boltone  (Zdroj: Foto: Google, YT)

Manažér Tony Dooley zbadal záhadného ducha ako prvý, keď kontroloval kamery v piatok ráno. "Zišiel som dolu a na podlahe som zbadal rozbitý pohár. Okamžite som šiel skontrolovať záznam a zistil som, že prestal nahrávať,“ povedal. Ako uvádza mirror.co.uk, manažér potom skontroloval celý záznam. "Aby som bol úprimný, pokiaľ ide o duchov som trochu skeptický.  No, ak uvidíte takéto niečo, stanete sa veriaci," povedal Tony.

Krčma  pochádza z roku 1251 a je štvrtá najstaršia v Británii. Údajne sa na zázname podarilo zachytiť ducha siedmeho grófa Jamesa Stanleyho z Derby. James bol sťatý v roku 1651 na konci občianskej vojny. Posledné hodiny svojho života prežil v tomto hostinci, ktorý vlastnila jeho rodina.

Miestni už dlho hovoria, že v krčme straší. V roku 1644  bolo počas masakru pred hostincom zabitých stovky vojakov a civilistov. Podnik má krvavú históriu, v roku 2006 údajne zistili, že hostinec prenasleduje až 25 duchov. Medzi nimi má byť aj duch ženy, ktorá sa obesila v pivnici pred niekoľkými storočiami a tiež duch osemročného dievčatka so psom.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu