Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dámy, už si nemusíte lámať hlavu s mužmi: Tento vynález vám vyberie pravú lásku!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto

TOKIO - Japonci sú majstrami v moderných technológiách a hranice v tomto smere posúvajú stále ďalej. Najnovšie to dokazujú podprsenkou, ktorá sa rozopne len vtedy, ak jej nositeľka prežíva pravú lásku. A vraj sa nedá oklamať.

Dá sa povedať, že dotyčný kus spodnej bielizne je vlastne taký malý detektor lži. Má v sebe totiž zabudovaný monitor tepovej frekvencie, ktorý je synchronizovaný s mobilným telefónom. Ten, keď pulz majiteľky požadovanú hodnotu, podprsenku automaticky odopne.

Jej výrobca, firma Ravijour, trvá na tom, že podprsenka dokáže rozoznať rozdiel medzi zvýšením tepovej frekvencie spôsobenej cvičením a tej, ktorá sa zvýšila v dôsledku romantického vzrušenia. Žiadne iné aktivity okrem skutočnej vášne ju teda nerozopnú, môže sa muž snažiť akokoľvek.

Dámy, už si nemusíte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: liveleak)

Celý proces funguje tak, že monitor vyšle signál pomocou technnológie bluetooth na mobil po tom, ako zaregistruje zvýšenú hodnotu tepovej frekvencie, informuje Daily Mail. To je spôsobené zvýšením hladiny hormónov produkovaných nadobličkami - žľazou, ktorá do tela uvoľňuje aj adrenalín. Aplikácia potom sleduje niekoľko minút zmeny, ktoré nastali, a zisťuje, čo presne nárast spôsobilo. Ak vyhodnotí, že išlo o pravú lásku, podprsenka sa otvorí.

Dámy, už si nemusíte
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: liveleak)

Ravijour v tejto súvislosti zverejnilo bizarné inštruktážne video, na ktorom je vidieť, ako sú ženy obťažované v nočnom klube. Muži sa niekoľkokrát neúspešne pokúšajú rozopnúť ich podprsenku, skúšajú to aj peniazmi, ale bez úspechu. Pokiaľ k nim ženy nič necítia, nemajú šancu.

Podprsenka sa rozopína iba keď je pravá láska

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu